Savinjsko-zasavska gazela je Dewesoft

Savinjsko-zasavska gazela je Dewesoft

Savinjsko-zasavska gazela je Dewesoft

15. 10. 2012

Gazela savinjsko -zasavske regije, od koder sicer prihajajo kar štiri zlate gazele, je postalo trboveljsko podjetje Dewesoft.

V Celjskem domu se je odvil šesti in hkrati zadnji regijski izbor za gazelo 2012. Gazela savinjsko -zasavske regije, od koder sicer prihajajo kar štiri zlate gazele, je postalo trboveljsko podjetje Dewesoft.

Dobro desetletje staro podjetje, ki zaposluje 30 ljudi, pretežno mlade strokovnjake računalništva, elektrotehnike in strojništva, ki jih usposobijo sami, je prodoren globalni igralec na področju merilne tehnike. V zadnjih dveh letih je z oblikovanja programskih rešitev prešlo na proizvodnjo lastnih merilnih instrumentov. Za evropski, ruski, azijski in balkanski trg je v Avstriji ustanovilo tudi prodajno podjetje, s čimer se utrjujeta njegova blagovna znamka in prodajna mreža. Tako se sedaj širijo predvsem v Singapur; Indijo in Nemčijo, vrata si odpirajo tudi v Rusiji.

V savinjsko-zasavski regiji sta bila nominirana še nazarski BSH gospodinjski aparati in braslovška Termo-tehnika, ki je bila regijska gazela že leta 2007.

Več

 

 

Častna pokrovitelja Gazele:


 

 

Nazaj