Razglasitev zmagovalcev tekmovanja za najboljši poslovni načrt

Razglasitev zmagovalcev tekmovanja za najboljši poslovni načrt

Razglasitev zmagovalcev tekmovanja za najboljši poslovni načrt

04. 03. 2011

Slavnostna razglasitev treh najboljših poslovnih načrtov v okviru projekta »Tekmovanje za najboljši poslovni načrt 2011«.

Slavnostna razglasitev treh najboljših poslovnih načrtov v okviru projekta »Tekmovanje za najboljši poslovni načrt 2011« bo potekala v sredo, 9. marca 2011, ob 17. uri v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana na Brdu (Tehnološki park Ljubljana 19, stavba B).

Na tekmovanje so do roka prejeli 11 poslovnih načrtov, ki jih bo strokovna komisija ocenila po usklajeni metodologiji za tekmovanje Start:up Slovenija. Prejeti poslovni načrti bodo tudi uvrščeni v nacionalno tekmovanje Start:up Slovenija.

Nosilci petih najbolje ocenjenih poslovnih načrtov, po mnenju strokovne komisije, bodo v sredo, 9. marca 2011 pred občinstvom v eni minuti predstavili poslovno idejo. Na osnovi predhodno ocenjenega poslovnega načrta in ocene nastopa pred občinstvom bodo razglasili zmagovalne podjetniške ekipe.

Trem najboljšim nosilcem poslovnega načrta bodo podelil denarne nagrade v skupni višini več kot 6.250 EUR za zagon podjetja.

Slavnostna podelitev bo vključena v okroglo mizo o inovativnosti in spodbujanju inovacijskih procesov v malih in srednje velikih podjetij v okviru projekta PROINCOR. Projekt PROINCOR je namenjen spodbujanju inovacijskih procesov in inovativnosti v malih in srednje velikih podjetjih in ga sofinancira program Srednja Evropa. Na okrogli mizi bodo sodelovali dr. Borut Likar (Fakulteta za management), dr. Špela Stres (Institut Jožef Stefan), Mark Pleško (Poslovni angeli Slovenije in Cosylab) ter mag. Iztok Lesjak (Tehnološki park Ljubljana).

Prijave: Udeležbo potrdite do vključno torka, 8. marca 2011.

Nazaj