Primorski tehnološki park odprl prijave v »Podjetniški TOP program«

Primorski tehnološki park odprl prijave v »Podjetniški TOP program«

Primorski tehnološki park odprl prijave v »Podjetniški TOP program«

26. 09. 2019

Vir in informacije: Primorski tehnološki park, 4. 9. 2019, www.primorski-tp.si

Izjemna priložnost za perspektivna mlada podjetja in posameznike

Primorski tehnološki park je odprl prijave v »Podjetniški TOP program«. Udeleženci bodo v šestih tednih z vrhunskimi izkušenimi podjetniškimi predavatelji postavili strukturiran načrt rasti podjetja. V progam se lahko prijavijo lastniki perspektivnih mladih podjetij ali motivirane osebe z ambicioznimi projekti. Podjetniška strokovna komisija bo izmed prispelih prijav izbrala deset udeležencev, ki bodo program v vrednosti 2.852 obiskovali brezplačno. Rok za prijavo je 30. september 2019.

Podjetniški TOP! program je namenjen mladim podjetjem in posameznikom, ki nameravajo ustanoviti podjetje in že delajo na razvoju svojega projekta. Primorski tehnološki park išče kandidate, ki stremijo po praktičnih podjetniških znanjih, imajo ambicije za rast in razvoj njihovega podjetja, so zagnani, vztrajni in pripravljeni delati za uspeh.

Kaj nudi podjetniški TOP! program

  • 11 startup delavnic z izkušenimi predavatelji
  • V šestih tednih bodo udeleženci pričeli s strukturianim načrtovanjem rasti podjetja
  • 20 individualnih mentorskih ur z izkušenimi podjetniki po koncu programa
  • brezplačna uporaba poslovnega prostora v Coworking-u Primorskega tehnološkega parka ves čas trajanja programa, ob uspešnem zaključku programa pa še naprej vse do 1 leta
  • Dostop do financiranja, uporabno znanje o marketingu in prodaji
  • Vstop v podjetniško skupnost Primorskega tehnološkega parka po končanem programu

Prijava v Podjetniški TOP program je možna na spletni strani Primorskega tehnološkega parka: www.primorski-tp.si/podjetniski-top-program.

Udeleženci, ki bodo uspešno zaključili Podjetniški TOP! program, bodo vključeni skupnost Primorskega tehnološkega parka, kjer podjetniki lahko na letni ravni izkoristijo do 10.572.00 EUR v obliki mentorstva, delavnic, programov in prostora za sodelo. Sredstva, ki jih Primorski tehnološki park vloži v znanje podjetnikov, pridobi na evropskih in državnih razpisih.

V Podjetniškem TOP! programu, ki ga je Primorski tehnološki park pričel izvajati leta 2016, je doslej sodelovalo že 44 mladih podjetij oz. podjetniških ekip. Med njimi so nekatera tako napredovala, da že ustvarjajo nove zaposlitve, uspešno pridobivajo kupce in hitro rastejo.

Dodatne informacije: Za več informacij vam je voljo Marjana Simčič Humar, e-naslov: marjana.simcic@primorski-tp.si, GSM: 041 840 227.

Nazaj