Primorski tehnološki park odpira prijave v podjetniški program

Primorski tehnološki park odpira prijave v podjetniški program

Primorski tehnološki park odpira prijave v podjetniški program

15. 02. 2017

Začenja se nov krog prijav v drugo izvedbo podjetniškega programa Primorskega tehnološkega parka (PTP) z naslovom: »Od ideje do uspešne prodaje«. V programu, ki bo trajal šest tednov, od 6. marca do 13. aprila, se bo pod vodstvom izkušenih mentorjev kalilo deset izbranih podjetniških idej. Prijave so na voljo do 17. februarja 2017.

Vir in informacije: STAkrog, 6. 2. 2017, https://krog.sta.si/

Začenja se nov krog prijav v drugo izvedbo podjetniškega programa Primorskega tehnološkega parka (PTP) z naslovom: »Od ideje do uspešne prodaje«. V programu, ki bo trajal šest tednov, od 6. marca do 13. aprila, se bo pod vodstvom izkušenih mentorjev kalilo deset izbranih podjetniških idej. Prijave so na voljo do 17. februarja 2017.

Od ideje do uspešne prodaje je podjetniški program PTP, na katerem lahko udeleženci s pomočjo predavanj in mentorskega programa svoje ideje spremenijo v delujoče poslovne zgodbe. Izobraževanja podjetnikom nudijo znanja iz raziskave trga, gradnje produkta, marketinga in odnosov z javnostmi, iskanja prodajnih poti in finančnega načrtovanja.

Kljub temu da koncept drugega programa ostaja enak, so njegovo vsebino s pomočjo udeležencev prvega programa celostno izboljšali. Najboljšim 10 podjetniškim projektom v regiji bo tako šest tednov brezplačno na voljo šest delavnic za razvoj produktov po meri kupca, 20 ur individualnega mentoriranja in delovno mesto v prostoru za sodelo Primorskega tehnološkega parka.

K prijavi vabijo novoustanovljena podjetja ali podjetja v fazi ustanavljanja, posameznike ali skupine s svojimi podjetniškimi projekti. Prijave so na voljo preko prijavnice na spletni strani PTP.

Prijavljene v program bodo povabili na kratek razgovor, ki je namenjen ugotavljanju podjetniškega potenciala članov ekipe in projekta. Izbranih deset nosilcev projektov oziroma ekip pa se bo lahko brezplačno udeležilo programa, vrednega 2500 evrov na projekt.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Delovanje PTP in izvedbo programa Od ideje do uspešne prodaje podpirajo Mestna občina Nova Gorica, Občina Šempeter-Vrtojba in Občina Renče-Vogrsko.

Nazaj