Prijavite se na Start:up Slovenija

Prijavite se na Start:up Slovenija

Prijavite se na Start:up Slovenija

19. 12. 2008

Zadnji rok za oddajo poslovnih načrtov za Start:up Slovenija, vseslovensko tekmovanje start-up podjetij, je 20. februar 2009. »Start-up leta 2009« bomo razglasili 25. marca na mednarodni podjetniški konferenci PODIM v Mariboru.

Start:up Slovenija je vseslovensko tekmovanje start-up podjetij, ki želi prepoznati najboljša slovenska inovativna mlada podjetja, jih strokovno podpreti v okviru podjetniških šol in delavnic, povezati s potencialnimi investitorji, promovirati v širši javnosti ter nagraditi.

Tekmovanje organizira Tovarna podjemov (IRP), v sodelovanju z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), Ministrstvom za gospodarstvo, institucijami slovenskega podpornega okolja za podjetništvo in s podporo številnih pokroviteljev projekta.

Start-up podjetja se lahko v tekmovanje prijavijo s svojim poslovnim načrtom (do 20. februarja 2009), ki ga lahko izdelajo s pomočjo inovativnega orodja za poslovno načrtovanje. Finalisti tekmovanja se osebno predstavijo pred strokovno komisijo sestavljeno iz predstavnikov podpornega okolja, investitorjev, podjetnikov in različnih strokovnjakov, ki na osnovi ocenjevalnih kriterijev izbere zmagovalca tekmovanja.

Slavnostna podelitev nagrade za "Slovenski start-up leta 2009" bo potekala 25. marca 2009 v okviru mednarodne podjetniške konference PODIM, kjer zmagovalec prejme denarno nagrado v višini 10.000 EUR, kristalni kipec ter vstopnico za enoletni program CEED TOP CLASS.

V letu 2009 bo najboljše spletno start-up podjetje deležno posebne nagrade podjetja Najdi.si v okviru kampanje Najdi.si Kapital.

Nazaj