Povabilo k sodelovanju slovenskim podjetjem in raziskovalnim inštitucijam

Povabilo k sodelovanju slovenskim podjetjem in raziskovalnim inštitucijam

Povabilo k sodelovanju slovenskim podjetjem in raziskovalnim inštitucijam

18. 06. 2013

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) vabita slovenska podjetja in raziskovalne inštitucije k sodelovanju vezano na posamezna tehnološka področja v okviru tehnologij pametnih skupnosti, kjer le ta posedujejo napredne, tehnološko inovativne izdelke in storitve.

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) vabita slovenska podjetja in raziskovalne inštitucije k sodelovanju in dopolnitvi tabele z vnosi, vezano na posamezna tehnološka področja v okviru tehnologij pametnih skupnosti, kjer le ta posedujejo napredne, tehnološko inovativne izdelke in storitve.

Zbrane informacije bodo v pomoč pri oblikovanju vsebinskih predlogov morebitnih demonstracijskih projektov v Sloveniji ter za odprto diskusijo z gospodarskimi subjekti in javnimi raziskovalnimi organizacijami (JRO) na posameznih področjih pametnih skupnosti, ki so za razvoj in ponovni zagon slovenskega gospodarstva strateškega pomena za Slovenijo.

Podatki bodo namenjeni za pomoč agenciji SPIRIT pri učinkovitejšem sodelovanju in zastopanju gospodarstva na navedenem področju.

Prosimo, da nam podatke posredujte do četrtka 20. junija 2013, do konca delovnega dne, saj bodo obravnavani že 24. 6. 2013 ali najkasneje do 5. 7. 2013.

Opozorilo: Tabela je za MGRT in SPIRIT zgolj informativne narave in ne pomeni za podjetja in JRO nobene prednosti pri prijavi na NEDO projekt oz. ne pomeni večjih možnostih za financiranje projektov na teh področjih.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Gašper Vilfan, Tel: +386 590 89 530, e-naslov: gasper.vilfan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Nazaj