Ponudite poslovna znanja v Poslovnem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij

Ponudite poslovna znanja v Poslovnem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij

Ponudite poslovna znanja v Poslovnem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij

25. 09. 2012

Vabljeni vsi, ki želite stopiti v stik s potencialnimi podjetniki ali delujočimi podjetji. Prijavite se, če imate izkušnje s svetovanjem.

Forum je namenjen predstavitvi slovenskih inovacij in inovatorjev z razstavo, bogatim konferenčnim programom ter brezplačnim poslovnim in tehnološkim svetovanjem. Poslovno stičišče je namenjeno poslovnemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost.

JAPTI je na svoji spletni strani objavil Javni poziv k oddaji vlog za izvajanje svetovalnih storitev v Poslovnem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij. Poslovno stičišče bo na samem dogodku odprto 26. in 27. novembra 2012, med 10. in 17. uro, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vabljeni vsi, ki želite stopiti v stik s potencialnimi podjetniki ali delujočimi podjetji. Prijavite se, če imate izkušnje s svetovanjem, prosta so še navedena področja:

  1. cenitev intelektualne lastnine
  2. marketinška pomoč
  3. pravna zaščita intelektualne lastnine
  4. ustanovitev podjetja

JAPTI bo za vsako posamezno področje izbral do 5 različnih svetovalcev na dan. JAPTI bo izbranemu svetovalcu dodelil največ 2 poslovna področja, upoštevaje zasedenost poslovnih področij in terminov.

Svetovanci se bodo lahko vnaprej prijavljali na individualna brezplačna enourna svetovanja z izbranimi svetovalci preko spleta, kjer si bodo lahko v realnem času ogledali razpoložljivost posameznega svetovalca. O začetku sprejemanja prijav bo JAPTI obveščal širšo javnost preko medijskega komuniciranja. Vsa srečanja so za svetovance brezplačna. JAPTI bo svetovalce najkasneje 2 dni pred dogodkom obvestil o rezerviranih terminih s strani svetovancev.

Javni poziv je odprt do 16.10.2012 oz. do zapolnitve mest v okviru posameznega poslovnega področja/termina. Prednost pri izboru bodo imeli svetovalci, katerih vloge bodo prispele prej.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Nazaj