Podjetniški pospeševalnik TSstartup - podpora mladim podjetjem

Podjetniški pospeševalnik TSstartup - podpora mladim podjetjem

Podjetniški pospeševalnik TSstartup - podpora mladim podjetjem

21. 09. 2012

Podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije TSstartup je prvi program v Sloveniji, ki bo udeležencem nudil vse potrebno za intenziven razvoj in pripravo poslovanja na področju telekomunikacij.

Podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije TSstartup je prvi program v Sloveniji, ki bo udeležencem nudil vse potrebno za intenziven razvoj in pripravo poslovanja na področju telekomunikacij. Telekom Slovenije jim bo v ta namen v naslednjih štirih mesecih nudil poslovne prostore, telekomunikacijske storitve, izobraževanja in mentorstvo. V kolikor bo izkazan interes, pa tudi priložnost promocije in poslovanja prek že utečenih kanalov družbe.

Podjetniški pospeševalnik TSstartup bo mladim podjetjem in razvijalcem v naslednjih štirih mesecih nudil možnosti za razvoj in izvedbo inovativnih podjetniških storitev, s katerimi bodo lahko uspešno nastopili na trgu. Z omenjenim programom želi Telekom Slovenije ustvariti spodbudno okolje za tehnološko in poslovno inovativnost, z možnostjo uporabe obstoječe infrastrukture družbe, kjer izmenjava mnenj, znanj in izkušenj prinaša vidne rezultate. Pri tem bodo imeli razvijalci, ki bodo v projektu sodelovali, še dodatne priložnosti promocije ter možnost prodaje svojih rešitev prek kanalov Telekoma Slovenije, vendar jih sodelovanje v projektu ne zavezuje h kakršnimkoli obveznostim. Program TSstartup namreč temelji na načelu odprtosti in razvojne naravnanosti, saj je glavni namen ustvariti spodbudno razvojno okolje, kjer lahko vsakdo svoje ideje uresniči samostojno ali najde ustrezne partnerje za izvedbo.

Prijavijo se lahko podjetja, ekipe in posamezniki, ki se ukvarjajo z razvojem spletnih, mobilnih in telekomunikacijskih storitev.

Razpisna komisija bo izbrala prijave z največjim potencialom in jim omogočila delovno okolje v Ljubljani, vso potrebno infrastrukturo, mentorja, strokovno pomoč in specializirana izobraževanja na področjih tehnike, programiranja, poslovanja in podjetništva. Tako bodo lahko pripravili ali še izboljšali svojo storitev ter nastop na trgu, svoje delo pa bodo ob zaključku predstavili strokovni komisiji, partnerjem in potencialnim investitorjem.

Hkrati se bodo prijavljeni potegovali za nagrade denarnega sklada v skupni vrednosti 30.000 evrov.

Dodatne informacij in prijave: Vsi, ki želijo v projektu sodelovati, imajo znanje, poslovno žilico in zavzetost, potrebujejo pa še priložnost, se lahko za sodelovanje v projektu prijavijo najkasneje do 1. 10. 2012 prek spletnega mesta: www.tsstartup.si, kjer so objavljeni tudi pogoji sodelovanja in več informacij o podjetniškem pospeševalniku TSstartup.

Nazaj