Podjetniški forum na Fakulteti za strojništvo

Podjetniški forum na Fakulteti za strojništvo

Podjetniški forum na Fakulteti za strojništvo

14. 05. 2009

V sredo, 13. maja, se je na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani odvijal Podjetniški forum, na katerem so se študentom in profesorjem predstavili Primorski tehnološki park ter dva člana, podjetji Timex AH d.o.o. in Vimar d.o.o.

V sredo, 13. maja, se je na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani odvijal Podjetniški forum, na katerem so se študentom in profesorjem predstavili Primorski tehnološki park ter dva člana, podjetji Timex AH d.o.o. in Vimar d.o.o. Promocijski dogodek je omogočila Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije kot sofinancer inovativnega okolja, katerega del je tudi Primorski tehnološki park.

Gre za dogodek, na katerem se študentom predstavijo podjetja, ki iščejo strokovnjake za sodelovanje ali zaposlitev. Primorski tehnološki park je s svojimi člani tokrat sodeloval že drugič, prvič pa se je predstavil tudi sam.

Namen predstavitve Primorskega tehnološkega parka  je bil motivirati strojne inženirje za podjetništvo, jim predstaviti tehnološki park in možnosti, ki jih park ponuja mladim podjetnikom. Člana Primorskega tehnološkega parka pa sta kot primera dobre prakse delovanja v tehnološkem parku, študente še posebej navdušila. Povabila sta jih k sodelovanju pri razvoju izdelkov, pisanju seminarskih in raziskovalnih podjetij ter morebitni zaposlitvi po končanem študiju.

Po predstavitvah so na stojnicah zainteresiranim študentom posredovali podrobnejše informacije, jih povabili k sodelovanju pri projektih ter jim ponudili pomoč
pri izdelavi seminarskih, raziskovalnih in diplomskih del v podjetju.

Več informacij o dogodku najdete tukaj.

Nazaj