Podatkovna baza Sloexport in poslovne priložnosti v Mednarodni borzi

Podatkovna baza Sloexport in poslovne priložnosti v Mednarodni borzi

Podatkovna baza Sloexport in poslovne priložnosti v Mednarodni borzi

09. 01. 2017

Če so vaše ciljne države bližnji evropski trgi, je SloExport za vas še posebej primerno promocijsko orodje.

Vir in informacije: Novice Enterprise Europe Network (EEN), http://www.een.si/

Sloexport je največja spletna baza slovenskih izvoznikov, ki je dostopna vsem slovenskim podjetjem v slovenskem in angleškem jeziku na spletnem naslovu: http://www.sloexport.si/.

Gre za skupni projekt Gospodarske zbornice Slovenije in Javne agencije SPIRIT, ki slovenskim podjetjem ponuja promocijo na vseh ali samo izbranih tujih trgih. Tujim podjetjem pa zbirka pri iskanju poslovnih partnerjev v Sloveniji omogoča hiter in enostaven dostop do kvalitetnih podatkov o slovenskih izvoznikih. V zbirki je več kot 4500 slovenskih podjetij, ki uspešno promovirajo svoje izdelke in storitve, hkrati pa je zbirka odlično uporabno orodje tudi za vse, ki iščete nove poslovne partnerje med domačimi podjetji.

Vpis v podatkovno zbirko je brezplačen, prav tako je brezplačno osveževanje podatkov. In ker podatke vnašate in osvežujete neposredno preko svojega uporabniškega računa, so lahko sveži in točni v vsakem trenutku.

Če so vaše ciljne države bližnji evropski trgi, je SloExport za vas še posebej primerno promocijsko orodje.

Za vse nadaljnje informacije so vam na voljo na e-naslovu: sloexport@gzs.si in preko telefonske številke: (01) 58 98 000.

Mednarodna borza ponudb in povpraševanja je virtualno poslovno stičišče za podjetja, kjer lahko najdete poslovne priložnosti in nove poslovne stike med partnerji, ki iščejo sodelovanje, želijo prodati ali kupiti izdelke in storitve.

Mednarodna BORZA je namenjena domačim in tujim podjetjem, ki iščejo poslovno sodelovanje. Čeprav v bazi oglašujejo tudi velika podjetja, je namenjena predvsem malim in srednje velikim podjetjem in podjetnikom, ki šele vstopajo na tuje trge oziroma iščejo sodelovanje s slovenskimi podjetji. V bazi je letno več 1000 aktualnih slovenskih in tujih poslovnih oglasov (ponudb in povpraševanj proizvodov, storitev, tehnologij, poslovnih prostorov,...).

Vnos ponudbe ali povpraševanja je brezplačen, potrebna je le registracija. Za razporeditev vašega oglasa v želeno področje, je na voljo 25 kategorij in prav tako različna obdobja veljavnosti objave oglasa. Pod svojim profilom lahko glede na potrebe vašega poslovanja, objavite več poslovnih oglasov s slikovnim materialom. V okviru elektronskih tedenskih novic ste brezplačno obveščeni o novih poslovnih priložnostih.

Skrbnik portala je Gospodarska zbornica Slovenije, kontakt: borza@gzs.si.

Oba portala sta aktivno povezana z aktualnimi poslovnimi priložnostmi evropske podjetniške mreže Enterprise Europe Network.

Vabljeni k vpisu!

Nazaj