Podaljšanje roka za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmih v tujini

Podaljšanje roka za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmih v tujini

Podaljšanje roka za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmih v tujini

20. 08. 2021

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 5. 3. 2021 (dopolnitev objave 18. 6. 2021)

Skupinska udeležba na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2022 in prvem četrtletju leta 2023.

Sejemski nastopi prispevajo k učinkovitejšemu poslovanju podjetij v tujini, saj omogočajo predstavitev izdelkov, storitev in tehnoloških rešitev potencialnim poslovnim partnerjem, pridobitev novih poslovnih kontaktov in spoznavanje tujega tržišča.

Z namenom spodbujanja uspešnega mednarodnega poslovanja slovenskih podjetij, javna agencija SPIRIT Slovenija, kljub trenutnim epidemiološkim razmeram, načrtuje izvedbo skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2022 in 2023. Slovenska podjetja vabimo k posredovanju interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2022 in prvem četrtletju 2023.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini organizira sejemsko predstavitev ter krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpisa razstavljavcev v sejemski katalog.

Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica je konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice izvede skupen izvajalec postavitve.

Več o tem si lahko preberete v novici: Vabilo podjetjem za posredovanje interesa.

Vabimo vsa podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da nam posredujete svoj interes oz. interes vaših članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2022 in sejmih, ki se bodo odvijali v prvem četrtletju leta 2023.

Rok za posredovanje interesa podjetij za skupinsko udeležbo na sejmih v tujini v letu 2022 in prvo četrtletje leta 2023 podaljšujemo do petka, 24. septembra 2021.

Nazaj