Odprta razpisa Sejalec 2011 in Sinergetik 2011

Odprta razpisa Sejalec 2011 in Sinergetik 2011

Odprta razpisa Sejalec 2011 in Sinergetik 2011

18. 03. 2011

Slovenska turistična organizacija v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije objavlja dva nova razpisa za spodbujanje inovativnosti v slovenskem turizmu.

Slovenska turistična organizacija v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije objavlja dva nova razpisa za spodbujanje inovativnosti v slovenskem turizmu, vsakoletni razpis za nagrado sejalec in novost, povabilo k sodelovanju za sinergetike!

I - RAZPIS SEJALEC ZA INOVATIVNE DOSEŽKE V TURIZMU

Sejalec je priznanje Slovenske turistične organizacije za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Na razpis se lahko prijavite vsi, ki ste turistične novosti uvedli med 1.1.2009 in 31.12.2010.

Rok za oddajo predprijav je 10. maj 2011.

Celotno besedilo razpisa je objavljeno tukaj, za prijavne obrazce pa pišite na e-naslov: sejalec@btps.si.

II - POVABILO K SODELOVANJU SINERGETIK, PREDRAZPIS SNOVALCA

Sinergetik je novost letošnjega leta. Sinergetiki so javna ali zasebna telesa, ki so pripravljena dodatno sofinancirati zamisli, prijavljene na razpis Snovalec (ta bo objavljen aprila letos). In zakaj bi postali sinergetik? Zato, ker boste s tem, ko boste najboljšim zamislim ponudili sofinanciranje, v svoje okolje privabili dobre ideje in njihove uresničevalce. Prijavitelje boste spodbudili k prijavi še kakovostnejših projektov, prilagojenih prav za vaše okolje/regijo/destinacijo.

Celotno besedilo razpisa najdete tukaj.

Vsi zainteresirani lahko najkasneje do 11. aprila 2011 pišete na e-naslov: btps@slovenia.info, kjer boste prejeli vse dodatne informacije.

Nazaj