Odlična novica za startupe: #StartupPlusProgram Slovenskega podjetniškega sklada!

Odlična novica za startupe: #StartupPlusProgram Slovenskega podjetniškega sklada!

Odlična novica za startupe: #StartupPlusProgram Slovenskega podjetniškega sklada!

10. 10. 2019

Vir in informacije: Slovenski podjetniški sklad, 10. 10. 2019, https://podjetniskisklad.si

Če si prejemnik sredstev P2 v letu 2019 ali prejemnik SK75 v kateremkoli od dosedanjih razpisov oziroma prejemnik koinvesticije SI-SK, podporno okolje tvojemu poslu ne zagotavlja le finančne podpore, ampak tudi dragoceno vsebinsko podporo, posebej prilagojeno prav izzivom in potrebam mladih podjetij na poti rasti.

Vse storitve še niso na voljo, je pa vsem skupno, da so del novo razvitega Startup Plus Programa, ki ga na vseh omrežjih najdeš tudi pod ključnikom #StartupPlusProgram.

Vsi prejemniki zagonske spodbude P2 2019, vsi dosedanji prejemniki semenskega kapitala SK in prejemniki soinvesticije SI-SK 2019 lahko računate na:

 • Mentorstvo: 50+ uglednih mentorjev in izkušenih podjetnikov, ki so vam na voljo.
 • Strokovni svet: Na svoji podjetniški poti kot prejemnik  SK75 ali SI-SK nisi sam, strokovni svet, ki ga sestavimo, ti je vselej na voljo.
 • Pospeševalniški program SK: Sedem ni le pravljično število, za nas je sedmica simbol uspeha, zato bomo po zgledu najboljših globalnih pospeševalniških programov organizirali 7 srečanj na najbolj aktualne podjetniške teme.
 • Startup kliniko: Tvoja prva pomoč pri odpravi kritičnih tveganj na podjetniški poti. 
 • KorpoStart: Program za spodbujanje povezovanja startupov in scaleupov s korporacijami z namenom ustvarjanja uspešnih skupnih zgodb.
 • NextRound: Investicijska konferenca in demo dan s treningom pitchanja z namenom povezovanja podjetij z zasebnimi investitorji za pridobitev dodatnih zasebnih investicijskih sredstev s strani domačih in tujih poslovnih angelov, skladov tveganega kapitala in drugih investitorjev.
 • PODIM konferenca: To je tvoja priložnost za udeležbo na tem najvplivnejšem mreženjskem dogodku v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana z možnostjo sestankov z investitorji in predstavniki korporacij v PODIM Deal Room in postavitvijo razstavne stojnice v PODIM Marketplace.
 • Program za internacionalizacijo poslovanja: Prodreti na domači trg je težko, prodreti na tujega še težje. Zato dobiš podporo in aktivno pomoč usposobljenih svetovalcev, ki lahko povečata uspešnost nastopa na tujih trgih in pospešita globalno rast podjetja. 
 • Skupinske obiske konferenc v tujini: Obiski mednarodnih konferenc zagotavljajo širšo prepoznavnost podjetja in odpirajo marsikatera vrata, skupinski nastop pa je pogosto učinkovitejši.
 • Vertikalni pospeševalnik za "hardware" podjetja: Ker se podjetja, ki poslujejo v industriji strojne opreme (hardware), srečujejo s prav posebnimi izzivi, bo specializirani vertikalni pospeševalnik omogočil pridobitev specifičnih znanj in spodbudil mreženje med podjetji ter drugimi deležniki v branži. Konferenca, serija neformalnih srečanj, pospeševalniški program in individualna svetovanja so naš recept za uspeh. 
 • Teambuilding: Enodnevni intenzivni mreženjski dogodek vseh podprtih podjetij bo kot češnja na torti vsebinske podpore.
Nazaj