Objavljen razpis za nagrado EuroCloud Award 2014

Objavljen razpis za nagrado EuroCloud Award 2014

Objavljen razpis za nagrado EuroCloud Award 2014

04. 06. 2014

Nagrada EuroCloud Slovenija je namenjena ponudnikom storitev računalništva v oblaku, ki so dejavni na slovenskem trgu, in bo letos podeljena četrtič. Cilj nagrade je spodbujanje razvoja, trženja in uporabe rešitev v oblaku.

Nagrada EuroCloud Slovenija je namenjena ponudnikom storitev računalništva v oblaku, ki so dejavni na slovenskem trgu, in bo letos podeljena četrtič. Zmagovalci slovenskega tekmovanja pa bodo tekmovali v konkurenci z drugimi sodelujočimi državami evropsko EuroCloud nagrado.

Nagrado EuroCloud Slovenija podeljujeta Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije in Zavod e-Oblak (EuroCloud Slovenija). Cilj nagrade je spodbujanje razvoja, trženja in uporabe rešitev v oblaku.

Tekmovalne kategorije:

  1. Najboljše slovensko Startup podjetje
  2. Najboljša storitev v oblaku
  3. Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v gospodarstvu
  4. Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v javni upravi
  5. Najboljši primer izboljšanja učinkovitosti podjetja z uporabo storitev v oblaku
  6. Najbolj inovativna storitev

Več

Za nagrado EuroCloud Slovenija se lahko prijavijo vsa podjetja, ki imajo sedež v Sloveniji. To pomeni, da mora imeti podjetje svoj sedež oziroma vsaj eno pisarno v Sloveniji, njihove rešitve pa morajo biti prisotne na slovenskem trgu. Podjetja, ki kandidirajo za nagrado v kategoriji “Start-Up”, ne smejo biti dejavna na slovenskem trgu več kot 3 leta. Članstvo v EuroCloud Slovenija ni pogoj za sodelovanje.

Žirija bo izmed prijav v prvem krogu izbrala 3 do 4 finaliste za vsako kategorijo.V drugem krogu izbora bo med finalisti izbran prejemnik nagrade Eurocloud Slovenija za vsako kategorijo.

Finaliste in nagrajence določijo ocenjevalci, katerih odločitev je dokončna. Odločitev žirije bo objavljena po izteku prijavnega roka na http://www.eurocloud.si/. Če bodo v posamezni kategoriji manj kot tri prijave, si organizatorja pridržujeta pravico, da nagrade za to kategorijo ne podeli.

Nagrajeno podjetje oziroma rešitev bosta prejela plaketo ter znak Nagrade Eurocloud Slovenija v elektronski obliki za uporabo na svojih spletnih straneh. Nagrajene storitve oziroma podjetja bodo kandidati za Nagrado Eurocloud Evropa in bodo potencialno lahko predstavljene septembra na Evropskem kongresu Eurocloud v okviru EuroCloud Award Ceremeny, ki bo predvidoma 30. 9. 2014.

Prijave: Prijavnico za razpis najdete in izpolnite na spletnem naslovu: http://si.eurocloud-awards.eu/. Vse oddane prijave morajo biti v angleškem jeziku. Prijava za nagrado EuroClouda Slovenija je brezplačna.

Dobitniki nagrad EuroClouda Slovenija bodo imeli možnost sodelovanja pri podelitvi nagrad EuroCloud Evrope. Nagrajena podjetja oz. rešitve bodo prejela povabilo na predstavitev septembra 2014 na Evropskem kongresu (Eurocloud.org).

Ključni datumi:

  • Zadnji rok za prijavo je 11. junij 2014.
  • Finalisti bodo objavljeni do 18. junija 2014.
  • Podelitev nagrad bo potekala 18. junija 2014, na GZS.

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije so prijaviteljem na voljo na e-naslovu: info@eurocloud.si.

Nazaj