Novi razpis TSstartup

Novi razpis TSstartup

Novi razpis TSstartup

25. 02. 2013

Podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije TSstartup z novim razpisom ponovno vabi k sodelovanju mlada podjetja in razvijalce, ki si želijo priložnosti za uspešen nastop na trgu z lastno idejo ali rešitvijo.

Podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije TSstartup ponovno vabi k sodelovanju. Po uspešno izpeljani prvi generaciji projektov pod okriljem podjetniškega pospeševalnika ta sedaj z novim razpisom nudi možnost za razvoj in sodelovanje domačim in tujim razvijalcem. Ti se lahko za sodelovanje v projektu TSstartup prijavijo vse do 8. 3. 2013.

Podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije TSstartup z novim razpisom ponovno vabi k sodelovanju mlada podjetja in razvijalce, ki si želijo priložnosti za uspešen nastop na trgu z lastno idejo ali rešitvijo. Vsi, ki želijo sodelovati v projektu TSstartup, se lahko prijavijo najkasneje do 8. 3. 2013 prek spletnega mesta: www.tsstartup.si, kjer so objavljeni tudi pogoji sodelovanja. Prijavijo se lahko podjetja, ekipe in posamezniki, ki se ukvarjajo z razvojem spletnih, mobilnih in telekomunikacijskih storitev, tokrat prvič tudi razvijalci iz tujine. Razpisna komisija bo med prispelimi prijavami izbrala projekte z največjim potencialom, izbrane ekipe pa bodo s svojim delom v okviru podjetniškega pospeševalnika pričele 18. 3. 2013.

TSstartup, podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije, je prvi program v Sloveniji, ki udeležencem nudi vse potrebno za intenziven razvoj in pripravo poslovanja na področju telekomunikacij. Telekom Slovenije jim v ta namen štiri mesece nudi poslovne prostore v Ljubljani, telekomunikacijske storitve, mentorstvo, strokovno pomoč ter specializirana izobraževanja na področjih tehnike, programiranja, poslovanja in podjetništva. S projektom TSstartup želi Telekom Slovenije ustvariti spodbudno okolje za tehnološko in poslovno inovativnost, z možnostjo uporabe obstoječe infrastrukture družbe, kjer izmenjava mnenj, znanja in izkušenj prinaša vidne rezultate na trgu.

Izbrani razvijalci drugega kroga razpisa TSstartup se bodo prav tako potegovali za nagrade denarnega sklada v višini 30.000 evrov.

Dodatne informacije in prijave: Več informacij o podjetniškem pospeševalniku TSstartup in pogojih sodelovanja ter prijavnica so na voljo na spletnem naslovu: www.tsstartup.si.

Nazaj