Nova oddaja Firma.tv

Nova oddaja Firma.tv

Nova oddaja Firma.tv

10. 03. 2011

Namen oddaje Firma.tv je spodbujanje poslovnega načina razmišljanja pri mladih, od ideje do ustanovitve podjetja.

Namen oddaje Firma.tv je spodbujanje poslovnega načina razmišljanja pri mladih, od ideje do ustanovitve podjetja

TV Slovenije in JAPTI po zaključeni skupni akciji rubrike Podjetniki, mi smo face!, ki je potekala v okviru Sobotnega popoldneva, z marcem začenjata novo oddajo Firma.tv.

Namen projekta je spodbujanje kreativnosti mladi na področju podjetništva in medijev. Dijake in osvonošolce vabimo, da s 40-sekundnim televizijskim oglasom predstavijo novo, zanimivo, drugačno poslovo idejo in ga pošljejo na e-naslov: firmatv@rtvslo.si.

Vsak ponedeljek od začetka marca 2011 bomo objavili tri prijavljene televizijske oglase, skupaj 27 oglasov, 27 najboljših poslovnih idej.

Oddajo boste lahko spremljali in jo sooblikovali od začetka marca vsak ponedeljek od 18:30 do 19.00 ure na drugem programu TV Slovenija.

V vsako oddajo bodo povabljeni tudi gostje, ki so na svoji poslovni poti uspeli na podlagi inovativnih idej. Ti bodo sestavljali tudi žirijo, ki bo skupaj z gledalci izbirala zmagovalce. Obenem bo njihova vloga tudi, da mladim predstavijo svoje poglede na ideje, jim svetujejo in jih usmerijo.

Strokovna žirija in gledalci bodo med predstavljenimi oglasi izbrali devet polfinalistov. Med temi se bodo trije uvrstili v veliki finale, v zadnji oddaji pa bodo določili zmagovalca, ki ga čaka bogata nagrada.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.facebook.com/Firmatv.

Nazaj