Natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi 2013

Natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi 2013

Natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi 2013

07. 06. 2013

Začenja se 14. Deloittov natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi 2013 (CE Technology Fast 50).

Začenja se 14. Deloittov natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi 2013 (CE Technology Fast 50)

Deloitte, največja revizijska družba na svetu, tudi letos objavlja natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi (CE Technology Fast 50). Natečaj - tokrat že 14. po vrsti - je namenjen že uveljavljenim podjetjem v regiji, ki delujejo v tej panogi, pa tudi tistim, ki se še uveljavljajo.

Natečaj je osnova za vsakoletno objavo lestvice najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v Srednji Evropi. Na njem lahko sodelujejo tehnološka podjetja iz Albanije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Češke, Estonije, Madžarske, Latvije, Litve, Makedonije, Moldavije, Črne Gore, Poljske, Romunije, Srbije, Slovaške in Slovenije.

Natečaj CE Technology Fast 50 razvršča najhitreje rastoča tehnološka podjetja v regiji na osnovi letne rasti prihodkov v obdobju zadnjih petih let. Pri podjetjih, ki bodo sodelovala na letošnjem natečaju, bodo tako šteli prihodki od leta 2008 do leta 2012. Na natečaju je mogoče sodelovati v treh različnih kategorijah, in sicer:

  • Hitrih 50 (Fast 50)
  • Vzhajajoče zvezde (Rising Stars)
  • Velikih pet (Big 5)

Več informacij o pogojih sodelovanja v posamezni kategoriji najdete na spletnem naslovu: www.deloitte.com/fast50ce.

Rok za prijave za sodelovanje na natečaju je 15. julij 2013.

Dodatne informacije in prijave

Nazaj