Natečaj VentureXchange South East Europe 2010

Natečaj VentureXchange South East Europe 2010

Natečaj VentureXchange South East Europe 2010

28. 01. 2010

RSG Kapital vabi podjetnike k sodelovanju na natečaju Venture Xchange South East Europe 2010, na katerem bodo izbrane najzanimivejše naložbene priložnosti v regiji.

RSG Kapital vabi podjetnike k sodelovanju na natečaju Venture Xchange South East Europe 2010, na katerem bodo izbrane najzanimivejše naložbene priložnosti v regiji. Najboljši bodo imeli priložnost predstaviti svoje podjetniške zamisli številnim uglednim mednarodnim in regijskim investitorjem na Venture Xchange forumu, ki bo potekal 24. februarja 2010 v Zagrebu, najboljši projekti pa bodo predstavljeni tudi na spletni strani: www.venturexchange-see.com ter drugih promocijskih materialih (posebna publikacija, CD ipd.).

Svoje prijave lahko podjetniki predložijo v različnih kategorijah, kot so »start-up«, »cleantech«, »expansion«, »buyout« in »turnaround«, na tekmovanje pa se lahko prijavijo podjetniki iz celotne Jugovzhodne Evrope. Na tekmovanju lahko sodelujejo podjetniki iz naslednjih držav: Albanija, Bolgarija, Bosna & Hercegovina, Črna gora, Grčija, Hrvaška, Kosovo, Makedonija, Romunija, Srbija in Slovenija.

RSG Kapital je partner in sponzor natečaja VentureXchange South East Europe 2010, ki ga organizirata Hrvaško združenje tveganega kapitala (CVCA, Croatian Private Equity and Venture Capital Association; www.cvca.hr) in Infoarena (www.infoarena.hr).

Rok: Rok za prijavo na natečaj je podaljšan na 10. februar 2010.

Dodatne informacije: Več informacij o tekmovanju najdete na spletni strani RSG Kapital (www.rsg-capital.si) in CVCA (www.cvca.hr), kjer je objavljena tudi prijavna dokumentacija. Dodatne informacije dobite tudi pri RSG Kapital, Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: (01) 620 33 00.

Nazaj