Natečaj Podjetna Primorska ponovno nagrajuje najboljše podjetniške pobude

Natečaj Podjetna Primorska ponovno nagrajuje najboljše podjetniške pobude

Natečaj Podjetna Primorska ponovno nagrajuje najboljše podjetniške pobude

02. 04. 2013

Rok za prijavo je 15. 5. 2013. Celoten nagradni sklad znaša več kot 12.000 EUR.

Natečaj za najboljši poslovni načrt Primorske "Podjetna Primorska" je ponovno odprl svoja vrata. V UIP Univerzitetnem razvojnem centru in inkubatorju Primorske (UIP) v sodelovanju s partnerji že sedmo leto zapored nagrajujejo najboljše poslovne načrte. Iščejo inovativne poslovne ideje, ki jih posamezniki ali podjetniške skupine želijo uresničiti in tako vstopiti v svet podjetništva ob podpori UIP.

Glavni namen natečaja Podjetna Primorska je pospešiti prenos razvojnih idej podjetnih posameznikov ali skupin v tržno uspešne podjeme kot tudi pospešiti prenos znanja iz univerze v gospodarstvo.

Natečaj bo potekal v obdobju od marca do decembra 2013, ko bodo razglašeni zmagovalci natečaja in podeljene nagrade. Rok za prijavo je 15. 5. 2013. Strokovna komisija bo izmed vseh prispelih prijav izbrala 10-12 finalistov, ki bodo v nadaljevanju obiskovali podjetniške delavnice za pripravo poslovnega načrta ter s pomočjo svetovanja in mentoriranja izdelali poslovni načrt. Rok za oddajo poslovnih načrtov je 15. 11. 2013.

Letošnja sezona Podjetne Primorske prinaša kar nekaj novosti. Prijavitelji se lahko prijavijo v kategorijo Optimist, ki je namenjena prijaviteljem brez predhodnih podjetniških izkušenj in kategorijo Navigator, ki je namenjena prijaviteljem s predhodnimi podjetniškimi izkušnjami. Novosti se nanašajo tudi na nagrade, saj bodo podeljene v obliki vavčerja, ki zajema paket svetovalnih in drugih storitev podjetniškega podpornega okolja. Posebna nagrada pa bo namenjena tudi najboljšemu študentskemu poslovnemu načrtu.

Celoten nagradni sklad znaša več kot 12.000 EUR. Zmagovalci v posamezni kategoriji bodo prejeli nagrado v obliki vavčerja in enoletno brezplačno uporabo spletnega računovodskega programa. Med finalisti bo izbran tudi najboljši študentski poslovni načrt, ki bo ravno tako nagrajen z vavčerjem in enoletno uporabo spletnega računovodskega programa. Vavčer zajema paket svetovalnih in drugih storitev podpornega podjetniškega okolja.

Poleg tega so vsi finalisti izbora deležni brezplačnega podjetniškega tečaja za pripravo poslovnega načrta, storitev svetovanja in mentoriranja za zagon podjetniške ideje.

Dodatne informacije: Več informacij o natečaju in o pogojih sodelovanja najdete na spletni strani: www.podjetnaprimorska.si.

Več

Nazaj