Napoved natečaja Podjetna Primorska 2016

Napoved natečaja Podjetna Primorska 2016

Napoved natečaja Podjetna Primorska 2016

09. 11. 2015

UIP Univerzitetni inkubator Primorske bo kmalu razpisal že 10. natečaj za najboljšo podjetniško idejo v primorski regiji - Podjetna Primorska 2016.

UIP Univerzitetni inkubator Primorske bo kmalu razpisal že 10. natečaj za najboljšo podjetniško idejo v primorski regiji - Podjetna Primorska 2016.

Na letošnjem uspešno zaključenem natečaju Podjetna Primorska 2015, z izredno močno podporo gospodarskih družb iz regije in Univerze na Primorskem, se je prijavilo 23 inovativnih podjetniških idej, med katerimi je strokovna komisija izbrala 12 finalistov, ki so s pomočjo znanja, pridobljenega na podjetniških delavnicah, mentorjev in svetovalcev pripravili poslovni načrt za zagon podjetja in ga pred strokovno komisijo tudi zagovarjali. Zaključek natečaja vsako leto poteka s slavnostno razglasitvijo zmagovalcev in podelitvijo nagrad.

Tudi letos se v okviru natečaja Podjetna Primorska 2016 obetajo kreativne podjetniške delavnice za pripravo poslovnih načrtov, svetovanja mentorjev in bogate nagrade za najboljše inovativne podjetniške ideje.

Nagradni sklad znaša 10.000 EUR.

Vabljeni k prijavi na natečaj Podjetna Primorska 2016 in novim podjetniškim izzivom!

Več o natečaju Podjetna Primorska

Nazaj