Nagrada Štajerski gospodarski oskarji

Nagrada Štajerski gospodarski oskarji

Nagrada Štajerski gospodarski oskarji

13. 09. 2023

Vir in informacije: Regionalna gospodarska zbornica Celje, 31. 8. 2023, https://rgzc.gzs.si/

Kaj so Štajerski gospodarski oskarji?

Regionalna gospodarska zbornica Celje in Štajerska gospodarska zbornica sta združili moči in ustvarili novo nagrado Štajerski gospodarski oskarji z namenom, da se v izbor za nagrado vključi podjetja na področju celotne Štajerske, da se promovira njihovo delo in nagradi najuspešnejše med njimi s strokovno kredibilno nagrado.

Obe zbornici namreč nagovarjata od malih in srednjih podjetij do velikih korporacij, ki si zaslužijo priznanje in nagrado, ki jo podeljuje neodvisna strokovna komisija na osnovi strokovnih kriterijev ekonomske stroke. Posebna komisija sestavljene iz predstavnikov ekonomske stroke, bo v posameznih kategorijah izbrala najboljše med najboljšimi.

Najboljšega bodo izbrali v kategorijah mikro in malo podjetje, srednje podjetje, veliko podjetje, najperspektivnejše podjetje in Naj zaposlovalca Štajerske.

Posebej je bila izdelana tudi vizualna podoba in nagrada - kipec iz lesa in epoksi smole. V sredini kipca se nahaja rezina  - cepič vinske trte - najstarejše vinske trte na svetu, ki je zasnovana tako, da bo izstopala in se ohranjala kot prepoznavni element.  

Slavnostna podelitev Štajerskih gospodarskih Oskarjev bo v sredo, 18. oktobra 2023 v hotelu Habakuk. Podelitev bo neposredno prenašala RTV SLO - Televizija Maribor.

Več o nagradi ŠTAJERSKI OSKARJI

Nazaj