Mednarodni obrtno podjetniški sejem PRIMORSKI SEJEM

Mednarodni obrtno podjetniški sejem PRIMORSKI SEJEM

Mednarodni obrtno podjetniški sejem PRIMORSKI SEJEM

23. 05. 2011

Letošnji mednarodni obrtno podjetniški sejem se bo odvijal od 2. do 5. junija 2011 v dvorani Bonifika v Kopru in njeni bližnji okolici.

Letošnji tradicionalni mednarodni obrtno podjetniški sejem PRIMORSKI SEJEM se bo letos odvijal že 18 – tič in sicer v ustaljenem terminu tik pred poletno sezono, 2. – 5. junija 2011 v dvorani Bonifika v Kopru in njeni bližnji okolici.

Sejem je pretežno razstavnega značaja in vsako leto razstavljalcem nudi odlične poslovne priložnosti, ki jih le ti s pridom izkoristijo. Sejem je namreč v svojem pravem pomenu obrtno - podjetniški sejem, namenjen razstavi ter sklepanju poslov. V času recesije je le-to še kako pomembno, saj so sejmi v tem času ena izmed najustreznejših in najdostopnejših oblik promocije podjetnikov. Poleg tega šteje Primorska regija med bogatejše regije v Sloveniji v smislu kupne moči kupcev.

Skupaj s sejmom se odvija strokovni program in druge spremljajoče prireditve kot so Mediteranska kulinarika in Avenija vina, v sklopu katere potekajo predstavitve, degustacije in prodaja mediteranskih tradicioanalnih dobrot in vin; Sončkov Festival dobrodelna družinska prireditev; Rokodelstvo, kjer se poleg Istrskih rokodelcev predstavijo rokodelci iz ostalih krajev Slovenije in tujine. Vsa leta sejem spremlja pester zabavno družabni program, ki traja tudi po zaključku sejma!

Glavnino razstavljalcev predstavljajo podjetja in obrtniki iz Slovenije, povečuje pa se je tudi zanimanje in udeležba razstavljalcev iz Italije. Iz razstavnega programa razstavljalcev  prevladuje ponudba s področja opreme za dom, stanovanja in hiše, telekomunikacij, stavbnega pohištva, kopalniške opreme, pohištva, gospodinjskih pripomočkov, turizma (zdravilišč), avtosalon in drugo.

Obisk sejma je brez vstopnine in vsako leto ga obišče več kot 20.000 obiskovalcev.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://www.primorski-sejem.si/.

Nazaj