Kalibracije za ocenjevalce EFQM letos maja

Kalibracije za ocenjevalce EFQM letos maja

Kalibracije za ocenjevalce EFQM letos maja

06. 05. 2020

SPIRIT Slovenija 22. in 27. maja 2020 organizira spletno delavnico - kalibracije za vse ocenjevalce in razsodnike, ki sodelujejo v postopku PRSPO 2020 (Priznanje RS za poslovno odličnost). Gre za vsakoletno enodnevno usposabljanje, obvezno za vse, ki želijo sodelovati v ocenjevalni komisiji za tekoče leto ocenjevanja organizacij.

SPIRIT Slovenija 22. in 27. maja 2020 organizira spletno delavnico - kalibracije za vse ocenjevalce in razsodnike, ki sodelujejo v postopku PRSPO 2020 (Priznanje RS za poslovno odličnost). Gre za vsakoletno enodnevno usposabljanje, obvezno za vse, ki želijo sodelovati v ocenjevalni komisiji za tekoče leto ocenjevanja organizacij.

Namen usposabljanja je nadgraditi in uskladiti kompetence ocenjevalcev. Tema letošnjih kalibracij je Vsebinska vrednost povratnih informacij za prijavitelja: Opredelitev prednosti in priložnosti ter ocene po matriki RADAR glede na razumevanje konteksta in strategije organizacije. Delavnica za ocenjevalce po modelu poslovne odličnosti EFQM je sestavljena iz priprave na delavnico, ki vključuje študij primera podjetja ter enodnevne delavnice, ki bo letos potekala v spletni obliki. Več informacij in prijavnico najdete tukaj.

Dodana vrednost za podjetja

Vas zanima, kako poteka pridobitev EFQM certifikata Priznani v odličnosti - Recognized for Excellence (R4E) ter postopek pridobitve priznanja RS za poslovno odličnost? Vas zanima kaj je dodana vrednost za podjetje? Oglejte si 6 minutni video. 

Pot k poslovni odličnosti 

Ste podjetje, ki bi se želelo podati na pot poslovne odličnosti in brezplačno pridobiti oceno po modelu poslovne odličnosti EFQM ter certifikat R4E?

SPIRIT Slovenija vsako leto objavi javni razpis za podelitev priznanja RS za poslovno odličnost, na katerega lahko oddate vlogo in postanete 'prijavitelj' v postopku.

Letošnji rok za oddajo vlog je 28. 5. 2020. Več o javnem razpisu preberete tukaj.

Nazaj