Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na sejme in v mrežo trgovin Halfords

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na sejme in v mrežo trgovin Halfords

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na sejme in v mrežo trgovin Halfords

01. 12. 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila javni razpis za sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini za leto 2018. Do vključno 8. decembra 2017 pa zbira prijave slovenskih podjetij, ki bi jih zanimalo sodelovanje z mrežo trgovin britanskega podjetja Halfords.

Vir in informacije: Delo, 26. 11. 2017, www.delo.si

Za podjetja je na voljo 1,6 milijona evrov za sofinanciranje nastopov na sejmih v tujini.

Javna agencija SPIRIT Slovenija do vključno 8. decembra 2017 zbira prijave slovenskih podjetij, ki bi jih zanimalo sodelovanje z mrežo trgovin britanskega podjetja Halfords.

Predvidoma v prvi polovici leta 2018 bo v Ljubljani potekala predstavitev in individualni pogovori s predstavniki omenjenega podjetja, ki je eden vodilnih trgovcev kolesarskih in avtomobilskih izdelkov ter izdelkov za kampiranje in potovanje v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske. Podjetje se ponaša z mrežo okoli 500 trgovin, v lasti pa imajo med drugim tudi kolesarske znamke Carrera, Wiggins, V.o.o.d.o.o. in Pendleton.

Sofinanciranje sejemskih nastopov v tujini

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila tudi javni razpis za sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini za leto 2018. V letu 2018 bo na voljo 1,6 milijona evrov, v letu 2019 pa 300.000 evrov za okrepitev mednarodne konkurenčnosti podjetij, uvajanja izdelkov na tujih trgih ter povečanja možnosti njihovega poslovnega sodelovanja s tujimi partnerji.

V letu 2018 sta predvidena dva roka za oddajo vlog: 5. januar ter 15. maj. Drugo odpiranje bo izvedeno samo v primeru, da sredstva v okviru prvega odpiranja ne bodo porabljena v celoti.

Nazaj