JAPTI vabi podjetja na specializirane sejme v tujino

JAPTI vabi podjetja na specializirane sejme v tujino

JAPTI vabi podjetja na specializirane sejme v tujino

13. 08. 2009

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) bo v letih 2010 in 2011 nadaljevala z izvajanjem skupinskih nastopov slovenskih podjetij na mednarodnih sejmih v tujini.

Vas zanima udeležba na specializiranih mednarodnih sejmih v letu 2010 ali 2011?

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) bo v letih 2010 in 2011  nadaljevala z izvajanjem skupinskih nastopov slovenskih podjetij na mednarodnih sejmih v tujini, saj so podjetja v letošnjem letu izkazala velik interes za tovrstne aktivnosti.

Za ustrezno pripravo programa dela JAPTI in pravočasno zagotovitev ustreznih finančnih sredstev, vabimo vse zbornice, panožna združenja, sekcije in grozde oziroma druga interesna gospodarska združenja, da nam sporočijo svoj interes za skupinske nastope slovenskih podjetij na sejmih v tujini v obdobju 2010  in 2011. Prav tako vabimo slovenska podjetja, ki načrtujejo posamično udeležbo na specializiranih mednarodnih sejmih, da nam predstavijo svoje načrte.

Vaše pobude, predloge in načrte lahko posredujete do 18. septembra 2009 na elektronski naslov milanka.jakopic@japti.si oz. mojca.inkret@japti.si.  

Prepričani smo, da bomo z vašo pomočjo in na osnovi zbranega interesa ter v okviru danih možnosti pripravili ustrezen program skupinskih nastopov slovenskih podjetij na sejmih v tujini.

Nazaj