JAPTI na MOS-u predstavlja možnosti prodora na tuje trge

JAPTI na MOS-u predstavlja možnosti prodora na tuje trge

JAPTI na MOS-u predstavlja možnosti prodora na tuje trge

09. 09. 2009

Podjetnikom, ki jih zanima poslovanje na tujih trgih, ponujamo možnost individualnih pogovorov z vodji predstavništev slovenskega gospodarstva in predstavniki slovenskih poslovnih klubov v tujini.

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) bo tudi letos aktivno prisotna na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Podjetnikom, ki jih zanima poslovanje na tujih trgih, ponujamo možnost individualnih pogovorov z vodji predstavništev slovenskega gospodarstva in predstavniki slovenskih poslovnih klubov v tujini.

Razstavni prostor JAPTI bo v dvorani L1 (številka razstavnega prostora 01A), na katerem bodo prisotni vodje predstavništev slovenskega gospodarstva ter predstavniki poslovnih klubov v tujini. Več informacij o prisotnosti predstavnikov najdete v seznamu prisotnosti.

V sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo in drugimi partnerji pripravljamo tudi več poslovnih srečanj in konferenc:

  • 10. september (9.00 - 10.30) - poslovna konferenca »Predstavitev sodelovanja Slovenije in Rusije«
  • 11. september (9.00 - 12.00) - poslovno srečanje slovenskih in ruskih podjetnikov s področja avtomobilske industrije.
  • 14. september ob 10. uri - poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov iz Avstrije, Madžarske, Slovaške, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije in Kosova, s področja gradbeništva, elektro dejavnosti, elektronike, kovinarstva, predelave lesa in predelave plastike ter avtomobilske industrije.
  • 15. september  (10.00 - 13.00) - poslovna konferenca »Predstavitev indijskega gospodarstva in priložnosti za investiranje v Indiji« ter poslovna srečanja z indijskimi podjetji.
Nazaj