»Izzivi mladim« za mlade kmete

»Izzivi mladim« za mlade kmete

»Izzivi mladim« za mlade kmete

25. 10. 2016

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Zvezo slovenske podeželske mladine za vas mlade s podeželja pripravlja delavnico »Izzivi mladim«.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Zvezo slovenske podeželske mladine za vas mlade s podeželja pripravlja delavnico »Izzivi mladim«. S tem vam, mladim kmetom in ostalim mladim podeželanom s poslovnimi idejami, želimo zagotoviti podporo pri iskanju in kreiranju poslovnih idej in priložnosti skladnih s potrebami vaših potencialnih strank in kupcev.

Izberite idejo, ki jo želite preveriti in mogoče tudi udejanjiti. Skozi delavnice boste izbrano idejo razvijali s pomočjo svojega tima, ki ga lahko sestavite po lastni izbiri (starši, partner, otroci, sosedje, kdo drug).

S sodelovanjem v programu pridobite:

  • na trgu preverjeno idejno rešitev konkretnega izziva,
  • celovito izkušnjo inoviranja poslovnih modelov,
  • izkušnjo inoviranja vaših poslovnih modelov.

Program pripravljalne delavnice

Program delavnice

Udeležba na delavnicah je za vas in vaš tim brezplačna.

Od vas, nosilcev poslovnih idej, pričakujemo, da boste pred pričetkom delavnice določili ustrezno poslovno idejo, ki jo želite realizirati. Želimo, da bi svojo prisotnost zagotovili skozi celotno izvedbo programa, ostali člani tima pa naj so pristotni drugi, tretji in četrti dan programa.  Na prvi delavnici bomo določili izziv in se pogovorili o timu, ki bo z vami v naslednjih dneh delal na zastavljenem izzivu.

Termini delavnic:

  • pripravljalna delavnica: 28.10.2016 od 16. do 20. ure
  • drugi dan: 5.11.2016 od 9. do 17. ure
  • tretji dan: 6.11.2016 od 9. do 15. ure
  • četrti dan: 12.11.2016 od 9. do 17. ure

Lokacija delavnice: Grad Rače (Grajski trg 14, Rače)

Na delavnico se lahko prijavite tukaj.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronskega naslova: info@zspm.si in izzivimladim@spiritslovenia.si.

Več informacij o Izzivih mladim: www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim.

Delavnico organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Zvezo slovenske podeželske mladine.

Finančna sredstva za izvedbo mentorstva delavnice so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, za najem prostorov in pogostitve pa s strani Zveze slovenske podeželske mladine.

Nazaj