Izvozno okno konkurira za nagrado NETKO 2011. Glasujte za nas!

Izvozno okno konkurira za nagrado NETKO 2011. Glasujte za nas!

Izvozno okno konkurira za nagrado NETKO 2011. Glasujte za nas!

03. 11. 2011

Glasovanje poteka do vključno 3. novembra 2011, do 24. ure.

Spletni portal za izvoznike: http://www.izvoznookno.si/, ki deluje pod okriljem JAPTI, sodeluje na natečaju za najboljšo spletno stran v kategoriji predstavitve institucij s področja državne in javne uprave – Netko 2011.

V kolikor vam je spletni portal Izvozno Okno všeč, prijazen za uporabo in na njem najdete koristne informacije, vas vabimo, da mu namenite svoj glas.

Izvozno Okno sodeluje na natečaju za najboljšo spletno stran v kategoriji predstavitve institucij s področja državne in javne uprave – Netko 2011. Spletna mesta lahko poleg priznanih strokovnjakov ocenjuje tudi občinstvo, s preprostim klikom na gumb Netko, ki se nahaja na vstopni strani: www.izvoznookno.si.

S tem se bo spletni portal IzvoznoOkno v kategoriji za nagrado občinstva uvrstil še višje.

Glasovanje poteka do vključno 3. novembra 2011 do 24. ure.

Zakaj bi glasovali za Izvozno Okno?

  • Ker zagotavljamo celostne, kvalitetne in ažurne informacije o gospodarskem okolju, poslovanju, zakonodaji, poslovnih običajih, konkretnih izvoznih poslovnih priložnostih in sejmih na 51 tujih trgih. Informacije so v celoti brezplačne.
  • Ker vam z informacijami o storitvah JAPTI olajšamo vstop in širitev poslovanja na tujih trgih.
  • Z mrežo urednikov za posamezne tuje trge, predstavništev slovenskega gospodarstva, slovenskih poslovnih klubov in ekonomskih svetovalcev v tujini zagotavljamo podjetjem svetovanje in konkretno pomoč na tujih trgih.
  • Ker vas preko personaliziranega e-mail alerta (E-info) dnevno obveščamo o vseh dogodkih in novicah s tujih trgov in storitvah JAPTI.
  • Ker se od vzpostavitve portala leta 2003, povečuje obiskanost in zadovoljstvo uporabnikov s spletnim portalom: www.izvoznookno.si.

Hvala za vaš glas!

Nazaj