Izbiramo sejalca 2015

Izbiramo sejalca 2015

Izbiramo sejalca 2015

12. 06. 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija je razpisala podelitev Sejalca, priznanja za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Javna agencija SPIRIT Slovenija vsako leto razpiše podelitev Sejalca, priznanja za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Letos lahko na pozivu kandidirate prijavitelji, ki ste v obdobju med 1. 1. 2013 in 31. 12. 2014 v redno poslovanje podjetja v popolnosti uvedli inovativni proizvod, proces ali pristop.

In kaj prejme zmagovalec? Poleg naziva sejalec 2015 še brezplačno udeležbo na borzi SIW 2016, izpostavitev na domači strani: http://www.slovenia.info/ v najvidnejši rubriki »Ne spreglejte«, izpostavitev na straneh Inovativni slovenski turizem, vključevanje v promocijske aktivnosti SPIRIT Slovenija, Sektor za turizem, ter uporabo uradnega logotipa sejalec 2015 v vseh komunikacijskih sredstvih (tiskane publikacije, spletne strani, oglasi ipd.) dve leti po podelitvi.

Rok za prijavo je 17. junij 2015.

Več

Nazaj