ITIME+ pospeševalnik idej, rok za prijavo 15. december 2012

ITIME+ pospeševalnik idej, rok za prijavo 15. december 2012

ITIME+ pospeševalnik idej, rok za prijavo 15. december 2012

04. 12. 2012

ITIME+, pospeševalnik idej, je namenjen razvoju in komercializaciji podjetniških idej in rešitev mladih talentov, ki delujejo v panogah TIME (telekomunikacija, internet, mediji in zabava).

Mentorstvo, infrastrukturna podpora in 20.000 EUR denarne nagrade za najboljše

ITIME+, pospeševalnik idej, je namenjen razvoju in komercializaciji podjetniških idej in rešitev mladih talentov, ki delujejo v panogah TIME (telekomunikacija, internet, mediji in zabava). Intenziven program traja šest mesecev, ki poleg izobraževalno mentorskega programa z vrhunskimi tehnološkimi in podjetniškimi mentorji, nudi podjetniško in najsodobnejšo tehnološko infrastrukturo za razvoj in rast podjetij RC IKT in Microsoft BizSpark.

Do 15. decembra čas za prijavo

Program poteka v treh fazah. V prvi fazi so mladi talenti vabljeni, da se prijavijo v program do 15. decembra 2012 preko internetne strani: www.itime.si.

Strokovna komisija nato izbere finaliste, ki bodo v drugi fazi obiskovali intenzivni izobraževalno mentorski program, katerega cilj je mladim talentom zagotoviti mentorstvo, svetovanje, infrastrukturo, IKT storitve  za izdelavo prototipa oziroma minimalno sprejemljivega produkta (MVP).

V tretji fazi bo zmagovalno podjetje s pomočjo 20.000 EUR denarne nagrade, ki jo prispevata RC IKT in Meta Ingenium, razvijalo svoj produkt naprej in ob zaključku programa dobilo priložnost predstavitve družbi tveganega kapitala META Ingenium, ki mu lahko z investicijo omogoči globalni tržni preboj.

Podroben opis ITIME+ in prijavnica na spletni strani: www.itime.si. Več informacij dobite na e-naslovu: info@itime.si ali na telefonski številki: 041 372 418.

Dodatne informacije: Urban Lapajne, organizacijski vodja ITIME+, e-naslov: urban.lapajne@tovarnapodjemov.org, GSM: 041 372 418, Spletna stran: www.itime.si.

ITIME+ pospeševalnik idej organizirajo Tovarna podjemov, Tehnološki park Ljubljana in RC IKT skupaj s finančnim partnerjem METO Ingenium, tehnološkim partnerjem Microsoft BizSpark ter drugimi partnerji.

Nazaj