Gazela Osrednje Slovenije 2009 je Salbatring International

Gazela Osrednje Slovenije 2009 je Salbatring International

Gazela Osrednje Slovenije 2009 je Salbatring International

11. 09. 2009

Zmagovalec in prvi znani kandidat za Slovensko gazelo je podjetje Salbatring International.

Na prvi prireditvi za letošnjo Gazelo 2009 so bila podeljena priznanja za gazele Osrednjeslovenske regije. Prireditev je potekala v četrtek, 10.9.2009 v Grand Hotelu Union v Ljubljani. Zmagovalec in prvi znani kandidat za Slovensko gazelo je podjetje Salbatring International. Ustanovitelj podjetja je Hetem Ramadani, kosovski Albanec, ki se je v začetku devetdesetih let preselil v Slovenijo. Podjetje se je v začetku ukvarjalo s prodajo metalurških rud in premoga, kasnejše sodelovanje s hrvaško Ino pa je preraslo v prodajo naftnih in plinskih derivatov.

Hetem Ramadani, Salbatring International: »Že uvrstitev med nominirance je bila presenečenje, po zmagi pa je to še toliko večje. Srečen sem in se s celotno ekipo zaposlenih veselim uspeha. Zmage nismo pričakovali, vsekakor pa bo to dobra spodbuda za še boljše delo. Na račun zmage v Osrednji Sloveniji ne računam na dodaten posel, vsekakor pa nas bodo naši partnerji sedaj še bolj spoštovali. Biti najboljši v Osrednji Sloveniji ima med podjetji še dodatno težo. Vsako priznanje namreč pomaga v pozitivnem smislu, če je to v poslu, še toliko bolj. Na prireditvi sem bil tokrat prvič in sem navdušen.«

Izbor Primorsko-notranjske gazele se bo odvijal ta četrtek, 17.9.2009, v Hotelu Perla v Novi Gorici.

Častno pokroviteljstvo sta prevzela Ministrstvo za gospodarstvo in JAPTI, ki bosta tudi v prihodnje v svoji politiki denarnih spodbud dajala prav poseben poudarek inovativnim in prebojnim podjetjem.

Tukaj najdete datume izborov regijskih gazel 2009.

Nazaj