Evropski teden podjetništva 2014

Evropski teden podjetništva 2014

Evropski teden podjetništva 2014

24. 09. 2014

Letošnji Evropski teden podjetništva, že šesti po vrsti, se bo odvijal med 29 septembrom in 5. oktobrom 2014 in bo tako kot lani namenjen tako tistim, ki se šele odločajo za podjetništvo, kot obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Letošnji Evropski teden podjetništva, že šesti po vrsti, se bo odvijal med 29. septembrom in 5. oktobrom 2014 in bo tako kot lani namenjen tako tistim, ki se šele odločajo za podjetništvo, kot obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem. Evropska komisija je v  ta namen pripravila spletni portal namenjen promociji podjetniških dogodkov za celo Evropsko unijo, skupaj z pridruženimi članicami.

Cilji Evropskega tedna podjetništva 2014 so:

  • ponuditi informacije o ukrepih Evropske unije ter državnih, regionalnih in lokalnih oblasti za podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem,
  • spodbujati podjetništvo, da bo več ljudi, predvsem mladih, resno razmislilo o podjetništvu, kot o možnosti za ustvarjanje kariere,
  • dati priznanje podjetnikom za njihov prispevek k dobrobiti Evropske unije, zagotavljanju delovnih mest, inovacijam in konkurenčnosti na trgu.

Trenutno podjetniško dogajanje po Evropi lahko spremljate na tej spletni povezavi ali preko seznama na evropski spletni strani.

Spirit Slovenija, javna agencija koordinator evropske komisije Evropski teden podjetništva, skupaj s partnerji pripravlja pester program dogodkov:

Prireditve v okviru Evropskega tedna podjetništva 2014 bodo organizirane na nacionalni, regionalni ali lokalni ravni, ob podpori javnih in zasebnih izvajalcev, pod sloganom: Spletni podjetniki - Evropski digitalni prvaki.

Želite prijaviti poslovni dogodek? Več informacij najdete tukaj.

Že sedaj vabimo vse, ki se zavedate pomena spodbudnega podjetniškega okolja za razvoj, ki je gonilna sila napredka celotne družbe, na dogodke, o katerih vas bomo sproti obveščali.

Želimo si in tudi potrudili se bomo, da bi  Evropski teden podjetništva ne bil zgolj druženje, ampak predvsem srečanje znanja in priložnost za krepitev sodelovanja v prihodnje.

Oglejte si evropske podjetniške obraze leta 2012/2013, v brošuri Skrivnosti uspeha.

Logotip Evropskega tedna podjetništva, dobite tukaj.

Dodatne informacije: Za več informacij o projektu pišite na e-naslov: promocija@spiritslovenia.si.

 »Stopite v svet podjetništva pripravljeni. Veselimo se srečanja z vami!«

Nazaj