Brezplačno spletno izobraževanje glede uporabe portala Access2Markets

Brezplačno spletno izobraževanje glede uporabe portala Access2Markets

Brezplačno spletno izobraževanje glede uporabe portala Access2Markets

17. 05. 2022

Evropska komisija ponovno organizira brezplačno spletno izobraževanje glede uporabe baze podatkov »Access2Markets«, ki bo potekalo 1. junija 2022, od 9.00 do 11.00 ure in bo prevajano tudi v slovenski jezik.

Evropska komisija ponovno organizira brezplačno spletno izobraževanje glede uporabe baze podatkov »Access2Markets«, ki bo potekalo 1. junija 2022, od 9.00 do 11.00 ure in bo prevajano tudi v slovenski jezik.

Na izobraževanju bo predstavljena platforma »Access2Markets« in različne možnosti iskanja glede uvoznih in izvoznih pogojev; Enotna vstopna točke, kjer se prijavijo trgovinske ovire na tretjih trgih (Single Entry Point); možnosti iskanja statističnih podatkov; predstavitev orodja ROSA - za ocenjevanje doseganja pravil o poreklu blaga; »Access2Procurement«, vprašanja in odgovori.

Izobraževanje je namenjeno: podjetjem, zbornicam, poslovnim združenjem, špediterjem, strokovnjakom, ki se ukvarjajo z mednarodno trgovino in vsem ostalim, ki jih zanima, kako uporabljati bazo podatkov »Access2Markets« in si tako olajšati delo na področju mednarodne trgovine ter pridobiti več znanja tudi glede možnosti, ki jih ponuja skupna trgovinska politika EU.

Spletna platforma nudi številne koristne konkretne informacije glede mednarodne trgovine, še posebej za mala in srednje velika podjetja, zato udeležbo vsem priporočamo. V 18 mesecih obstoja ga je obiskalo že dva milijona uporabnikov.

Izobraževanje Access2Markets je brezplačno, za udeležbo pa se je treba registrirati na tej spletni povezavi.

Nazaj