Brezplačna svetovanja v okviru 5. SFI

Brezplačna svetovanja v okviru 5. SFI

Brezplačna svetovanja v okviru 5. SFI

22. 11. 2010

Udeleženci boste imeli možnost brezplačnega svetovanja v Poslovnem in Tehnološkem stičišču.

JAPTI letos organizira že 5. Slovenski forum inovacij. Tudi letos bodo udeleženci lahko izkoristili možnost brezplačnega svetovanja, v Poslovnem stičišču in Tehnološkem stičišču.

Poslovno stičišče je stična točka za podjetnike in inovatorje, in pomeni edinstveno priložnost za vse, ki želijo izkoristiti brezplačno svetovanje v različnih 30 minutnih svetovalnih srečanjih. Letos v poslovnem stičišču sodeluje več kot 60 strokovnjakov, ki svetujejo na področjih pridobivanja nepovratnih in drugih finančnih sredstev, prototipiranja in dizajna, marketinga in prodaje, spletnega marketinga, financ, inovativnosti, razvoja in drugih podjetniških področjih.

S poslovnim stičiščem ustvarjamo poseben prostor znanja, kjer podjetniki in inovatorji na enem mestu hitro in enostavno najdejo odgovore na poslovna vprašanja. Namen mentorskih srečanj je prispevati k hitrejšemu prodoru inovativnih idej na trg, k povečevanju njihove dodane vrednosti ter k reševanju problemov, ki nastajajo pri razvoju inovativnih idej in ustvarjanju podjetij.

Hkrati smo letos prvič za vas pripravili tudi tehnološko stičišče. V sklopu tehnološkega stičišča sodeluje več kot 20 tehnoloških svetovalcev ki so visoko specializirani in z dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju dela. V 2 dneh: 2. in 3. decembra 2010 vam bodo na enournih sestankih pomagali rešiti vaš tehnični problem, vas ustrezno tehnično teoretično ali praktično usmerili, ponudili možne pristope, vas povezali z morebitnimi tehnološkimi partnerji. Namen tehnološkega stičišča je omogočiti strokovno tehnično-tehnološko svetovanje po principu "ena na ena". Svetovanje je brezplačno.

Strokovnjaki so iz področij avtomobilske industrije, ekologije, elektroindustrije, elektronike, avtomatizacije, energetike, informatike, telekomunikacij, računalništva, strojništva, lesne in pohištvene industrije, oblikovanja, plastičnih mas in predelovalne industrije.

Seznam strokovnjakov najdete tukaj. Na tej povezavi si lahko ogledate profile svetovalcev-strokovnjakov ter se prijavite na individualne sestanke z njimi.

Prijava v stičišča je možna do vključno 30. novembra 2010 oz. do zasedenosti prostih terminov in poteka preko portala Forum inovacij, za prijavo pa morate biti registrirani.

Dodatne informacije: Če želite dodatne informacije nam pišite na e-naslov: sfi@japti.si.

Nazaj