Brezplačna enourna svetovanja v poslovnem in tehnološkem stičišču 8. Slovenskega foruma inovacij

Brezplačna enourna svetovanja v poslovnem in tehnološkem stičišču 8. Slovenskega foruma inovacij

Brezplačna enourna svetovanja v poslovnem in tehnološkem stičišču 8. Slovenskega foruma inovacij

05. 11. 2013

Poslovno in tehnološko stičišče je namenjeno poslovnemu in tehnološkemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost.

8. Slovenski forum inovacij, osrednja nacionalna prireditev o inovativnosti, bo potekala 12. in 13. novembra 2013, v Cankarjevem domu v Ljubljani. Dogodek bo na enem mestu poleg razstave inovacij in bogatega konferenčnega programa ponudil tudi številne podjetniške priložnosti:

  • brezplačna svetovanja na poslovnih in tehnoloških področjih,
  • mreženje s potencialnimi investitorji, podjetniki, strokovnjaki,
  • informiranje glede predlogov za sklenitev novih poslov, doma in v tujini.

Poslovno in tehnološko stičišče je namenjeno poslovnemu in tehnološkemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost. V obeh stičiščih sodeluje več strokovnjakov z različnih področij, kar za podjetnike in inovatorje pomeni edinstveno priložnost, da brezplačno sodelujejo v različnih 60 minutnih svetovalnih srečanjih.

Prijave: Srečanja s svetovalci bodo na samem dogodku potekala v obliki mentorstva »ena na ena«, za rezervacijo termina s posameznim svetovalcem pa se je treba predhodno prijaviti preko spleta, kjer je objavljen tudi seznam sodelujočih strokovnjakov:

Prijava v poslovno in tehnološko stičišče je preko spleta možna do vključno 11. novembra 2013. Po tem datumu se lahko v nezasedenih terminih svetovalcev najavite za sestanek na dogodku samem.

Sodelovanje v stičišču in udeležba na dogodku je brezplačna.

Dodatne informacij: Irena Meterc, Tel: (01) 530 98 00, e-posta: sfi@spiritslovenia.si, spletna stran: www.foruminovacij.si.

Nazaj