12 finalistov ITIME+ za glavno nagrado 20.000 EUR

12 finalistov ITIME+ za glavno nagrado 20.000 EUR

12 finalistov ITIME+ za glavno nagrado 20.000 EUR

09. 01. 2013

Petčlanska strokovna komisija ITIME+ je med 46 podjetniškimi idejami izbrala 12 finalistov.

Petčlanska strokovna komisija ITIME+ je med 46 podjetniškimi idejami izbrala 12 finalistov: ADVERTO MEDIA, Bojan Zemljič s.p., fitLife, Hypermedia Lab, Keyboarder, Melt.ee, Obelisk d.o.o., Oprof d.o.o., Osmosis, Povabi.si, Sportifiq, Thinking Of You TOY*s in TOM88 d.o.o. Imenovani so po abecednem vrstnem redu.

Ekipa, ideja / rešitev, problem in trg so bili glavni kriteriji po katerih je ocenjevala strokovna komisija v sestavi:  Antonio Sfiligoj, predstavnik skladov META Ingenium; Bojan Dremelj, direktor RC IKT, predstavnik organizatorjev; Andraž Logar, direktor in ustanovitelj ThirdFrameStudios, podjetnik; Matevž Klanjšek, soustanovitelj in direktor produktnega razvoja Celtre, podjetnik; Aleš Špetič, podjetniški strokovnjak.

Finalisti se bodo vključili v intenzivno izobraževalno - mentorski program, kjer bodo razvijali svoje ideje v Start:up Geek House-ih v Kranju, Ljubljani, Novi Gorici in Mariboru. Kandidirali bodo za glavno denarno nagrado 20.000 EUR, ki jo prispevata RC IKT in družba tveganega kapitala META Ingenium fond. Tehnološki park Ljubljana bo v okviru projekta MED KED dve izbrani ekipi odpeljal na investicijsko konferenco B2B v Barcelono.

Neizbrane ekipe podjetniških idej organizatorji ITIME+ vabijo, da se vključijo v izobraževalno – mentorski program, ki bo potekal v RC IKT v Kranju in razvijajo podjetniške ideje naprej v Start:up Geek Hous-ih v RC IKT v Kranju, Tehnološkem parku v Ljubljani, Primorskem tehnološkem parku v Novi Gorici in v Tovarni podjemov v Mariboru.

Več v sporočilu za javnost

Nazaj