Predstavitev modela odličnosti EFQM

Predstavitev modela odličnosti EFQM

Model odličnosti EFQM je splošen in neobvezujoč okvir, ki temelji na devetih vsebinskih področjih oziroma rezultatih, ki jih je potrebno obravnavati pri analizi vsake organizacije.

Organizacija, ki želi biti uspešna, ne glede na sektor, velikost, strukturo ali zrelost mora vzpostaviti ustrezen sistem upravljanja, oziroma celosten model poslovanja. Model odličnosti EFQM je tako ena izmed možnosti in predstavlja praktično orodje, ki organizacijam omogoča oceniti, kje na poti odličnosti so, kje imajo še priložnosti, jih usmerja k ciljnemu razmišljanju in povezovanju ter daje osnovno strukturo sistema managementa organizacije.

Model odličnosti EFQM

Danes mora organizacija, bolj kot kadarkoli prej, razumeti uravnoteženost in uspešnost obvladovanja potreb ter pričakovanja deležnikov, kakor tudi obvladovati in posodabljati svoje notranje procese in krepiti sodelovanje znotraj organizacije.

Tukaj je dostopen krajši pregled Modela odličnosti EFQM, ki vam omogoča prvo seznanitev z modelom.

Stopite v stik z nami!

Vabimo vas, da ob vaši odločitvi k odličnosti stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali. Za več informacij nam pišite ali nas pokličite.

E-mail: podlicnost@spiritslovenia.si

Telefon: 0590 895 11