Portal SPOT odslej v novi podobi

Portal SPOT odslej v novi podobi

Portal SPOT odslej v novi podobi

29. 01. 2021

Ministrstvo za javno upravo je posodobilo osrednji državni portal za poslovne subjekte - portal SPOT, ki je zaživel v novi in osveženi podobi. Prenovljena struktura vsebin portala bo omogočila enostavnejši in hitrejši dostop do želenih informacij in e-postopkov.

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 22. 1. 2021, www.spiritslovenia.si

Ministrstvo za javno upravo je posodobilo osrednji državni portal za poslovne subjekte - portal SPOT, ki je z današnjim dnem zaživel v novi in osveženi podobi. Prenovljena struktura vsebin portala bo omogočila enostavnejši in hitrejši dostop do želenih informacij in e-postopkov.

Kaj prinaša nadgradnja?

Portal SPOT poleg nove vizualne podobe strani in člankov, ponuja preglednejše vsebine, hitrejši in preglednejši dostop do e-postopkov in storitev. Obiskovalci se bodo lahko seznanili z različnimi dogodki s področja podjetništva, ki se odvijajo po Sloveniji in spremljali novice o novostih na portalu SPOT.  Za lažje in hitrejše iskanje informacij je uporabnikom na voljo napreden iskalnik. Po novem lahko uporabniki oddajo svoje mnenje ali predloge in tako pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo, vsebine in storitve portala. Vsebino in informacije bodo na prijaznejši način lahko pregledovali tudi na različnih napravah (mobilni telefoni, tablice, računalniki …)

V prehodnem obdobju se bodo vsebine dopolnjevale in osveževale.

Vabljeni na www.spot.gov.si.

Nazaj