Izbor »ENO MORJE IDEJ 2024«

Izbor »ENO MORJE IDEJ 2024«

Izbor »ENO MORJE IDEJ 2024«

07. 07. 2024

Vir in informacije: Občina Izola in Javni zavod za spodbujanje podjetništva in razvojne projekte Občine Izola, 28. 6. 2024, https://izola.si/objava/950269

Občina Izola v sodelovanju z Javnim zavodom za spodbujanje podjetništva in razvojne projekte Občine Izola - JZP Izola letos prvič organizira izbor za najperspektivnejše podjetniške ideje "ENO MORJE IDEJ 2024".

Izbor "ENO MORJE IDEJ 2024" je namenjen spodbujanju inovativnosti in podjetnosti v občini Izola ter širše preko izbire najperspektivnejših podjetniških idej, ki bodo pomembno prispevale k razvoju novih projektov, ustanovitvi podjetij in povezovanju.

Namen izbora je identificirati posameznike oz. time z obetavnimi podjetniškimi idejami, jih podpreti ter usmerjati pri razvoju njihovih idej in s tem prispevati k dvigu podjetniške aktivnosti ter inovativnosti v širši lokalni skupnosti. Sam izbor bo doprinesel tudi k večji prepoznavnosti podjetništva kot karierne poti.

Če imate izvirno podjetniško idejo, ki bi lahko prinesla nove priložnosti in rešitve v občini Izola in širše, vas vabimo, da se do 30. 9. 2024 prijavite in izkoristite to edinstveno priložnost. Ne glede na to, ali ste posameznik, skupina ali že uveljavljeno podjetje, se lahko prijavite na izbor in z vašim sodelovanjem prispevate k oblikovanju rešitev za vaš nov podjetniški projekt!

Rok za prijavo je 30. september 2024, več pa v objavi izbora.

Nazaj