Slovenski globalni forum, Maribor

Slovenski globalni forum, Maribor

28. 05. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 3. junij 2024, ob 8.30 uri

Kraj: Maribox, Loška ulica 6, Mariboru

Slovenski globalni forum se pod novim imenom predstavlja že na tradicionalni konferenci o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva. V času velikih gospodarskih sprememb se konferenca osredotoča na krepitev globalnih ciljev in možnosti slovenskih podjetij, da z novimi trajnostnimi izdelki in rešitvami osvajajo nove priložnosti v svetu ter ob tem povečajo prepoznavnost in privlačnost Slovenije za nove naložbe z visoko dodano vrednostjo.

6. konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, imenovana Slovenski globalni forum, bo potekala 3. junija 2024 v Mariboxu, na naslovu: Loška ulica 6, v Mariboru.

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport s Slovenskim globalnim forumom gradi močan globalni ekosistem slovenskega gospodarstva, povezuje podjetja, gospodarsko diplomacijo, slovenske poslovne klube po svetu ter podporne mehanizme države. Zato je ta forum odlična priložnost za mreženje in povezovanje.

Slovenski globalni forum bosta odprla minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han ter ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon.

Kako globalne megatrende uporabiti kot pogon za inovacije in trajnostno preoblikovanje slovenskega gospodarstva, nam bodo v aktivnih razpravah razkrili sogovorniki, misleci in gospodarstveniki.

Vabljeni k ogledu programa in prijavi na konferenco: www.sgf.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj