Uporaba umetne inteligence Chat GPT v podjetju, Nova Gorica

Uporaba umetne inteligence Chat GPT v podjetju, Nova Gorica

21. 05. 2024

Datum: 4. junij 2024, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: velika sejna dvorana OOZ Nova Gorica, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica

SPOT svetovanje GORIŠKA vabi podjetnike iz Goriške regije na brezplačen dogodek z naslovom: »Uporaba umetne inteligence Chat GPT v podjetju«, ki bo potekal 4. junija 2024, od 13.00 do 16.00 ure v veliki sejni dvorani OOZ Nova Gorica, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica.

Namen delavnice je predstaviti umetno inteligenco kot ključno tehnologijo za razvoj novih produktov in reševanje mnogih izzivov na različnih področjih.

Vsebina delavnice:

  • uvod v umetno inteligenco (kaj je umetna inteligenca, oblike in razvoj umetne inteligence, način uporabe)
  • generativna umetna inteligenca ( ekosistem orodij in pristopov k uporabi umetne inteligence, razlike med orodji)
  • uporaba Chat GPT v poslovnem okolju ( priložnosti uporabe, odgovorna uporaba, način identifikacije poslovnih primerov)
  • praktični primeri uporabe in način priprave vsebin s Chat GPT

Predavatelj: Mag. Boštjan Kožuh je strokovnjak na področju poslovnega obveščanja, napredne analitike in vizualizacije podatkov. Svoje znanje in izkušnje je pridobival na vodilnih položajih največjih ponudnikov in implementatorjev analitičnih rešitev, kot tudi na strani njihovega uporabnika. To mu daje unikatni vpogled v način vpeljave rešitev v organizacijo, njihove uporabe, pretvarjanja podatkov v vrednost in ustvarjanja analitične kulture. S formalno ekonomsko izobrazbo in magisterijem s področja informacijsko-upravljalskih ved je zelo uspešen pri prepoznavanju in povezovanju poslovnih potreb s tehnično izvedbo ter izkušen pri delu s top managementom. Leta 2008 je kot prva oseba na svetu pridobil certifikat za analitično rešitev Qlik, danes pa v svojem portfelju vključuje tudi rešitve SAS, Microsoft, Tableau, R in druge.  Redno predava na konferencah doma in v tujini, kjer večinoma prejema priznanja za najboljše prispevke. V zadnjem času se večinoma posveča uporabi napredne analitike in podatkovnega rudarjenja ter širjenju novih konceptov uporabe podatke tudi v manjše organizacije.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj