Povezovanje z Japonsko in J. Korejo preko nove EU iniciative

Povezovanje z Japonsko in J. Korejo preko nove EU iniciative

21. 05. 2024

Vir in informacije: Enterprise Europe Network (EEN), 3. 5. 2024, https://een.si/

Slovenska podjetja imajo sedaj odlično priložnost za širitev na azijske trge, zahvaljujoč novemu programu, ki ga financira Evropska unija. EU Business Hub povezuje evropska podjetja s trgi Japonske in Republike Koreje, ponuja profesionalno usposabljanje, omogoča večjo vidnost izdelkov in storitev na azijskih trgih ter zagotavlja logistično podporo. Program obsega 20 poslovnih misij v naslednjih štirih letih, kjer lahko podjetja izkoristijo individualna B2B srečanja in različne sektorske vpoglede.

Vključitev v ta program je strateška priložnost za vsa slovenska podjetja, ki želijo raziskovati nove trge, graditi mednarodne poslovne vezi in povečati svojo konkurenčnost. EU Business Hub nudi kritje dela stroškov in ponuja prilagojene storitve za udeležence, kar zmanjšuje finančno breme za podjetja pri raziskovanju novih priložnosti.

Zainteresirana slovenska podjetja se lahko prijavijo na uradni spletni strani EU Business Hub in se udeležijo predstavitvenega dogodka, ki bo potekal 28. maja 2024. Ta dogodek bo idealna priložnost za podrobnejše informacije o programu in srečanje z vodilnimi predstavniki Evropske komisije in uspešnimi poslovneži, ki že delujejo na trgih Japonske in J. Koreje.

Slovenska podjetja, ne zamudite te edinstvene priložnosti za globalno rast in nov poslovni razvoj na obetavnih azijskih trgih!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj