Poslovni forum Slovenija - Srbija, Ljubljana

Poslovni forum Slovenija - Srbija, Ljubljana

14. 05. 2024

Datum: 17. maj 2024, ob 10.00 uri

Kraj: Hotel Intercontinental, Ljubljana

Vabljeni na Poslovni forum Slovenija - Srbija, ki bo potekal v petek, 17. maja 2024, ob 10.00 uri v Hotelu Intercontinental v Ljubljani.

Iščete nov posel? Sedite na B2B stol in spoznajte uspešna podjetja iz Srbije!

  • Iščete nove izdelke za vaš prodajni program?
  • Partnerje, ki vam bodo pomagali razvijati vaše produkte?
  • Proizvajalce izdelkov, ki jih želite vgraditi v vaše končne produkte?
  • Specializirana znanja, ki lahko dopolnijo vrednost vaših rešitev?
  • Ali morda partnerje pri investicijah, ki jih načrtujete v eni od obeh držav?

Če ste na katero od gornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem se nam morate pridružiti na poslovnem forumu Slovenija-Srbija. Izkoristite priložnost in spoznajte predstavnike uspešnih srbskih podjetij, ki bodo v Ljubljani iskali priložnosti pri slovenskih partnerjih.

ŽELIM SVOJ B2B STOL

Poslovni forum slovenskim podjetjem ponuja odlično izhodišče za nova poslovna partnerstva. Vabimo vas, da se nam pridružite na poslovnem forumu, na katerem se bomo osredotočili na konkretne priložnosti za nadaljnjo gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Srbijo.

B2B srečanja se začnejo ob 13.00 uri, takoj po zaključku poslovnega foruma. Forum se bo osredotočil na praktične primere in zelo konkretne priložnosti za krepitev gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Srbijo. Državama se ponuja edinstvena priložnost za krepitev trgovinskih vezi, skupno vlaganje v inovativne projekte ter razvoj novih poslovnih modelov, ki bodo spodbudili rast in ustvarjanje delovnih mest v regiji.

Podrobnejši program si lahko ogledate na spodnji povezavi, vabljeni tudi k prijavi na poslovni forum, da si zagotovite mesto v dvorani.

OGLEJTE SI PROGRAM POSLOVNEGA FORUMA

PRIJAVA NA POSLOVNI FORUM

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj