Skrivnost hipnoze in samohipnoze: 7 dnevni hipnotični izziv

Skrivnost hipnoze in samohipnoze: 7 dnevni hipnotični izziv

07. 05. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: začetek 14. maja 2024, ob 20.30 uri

Kraj: na spletu

Dr. Aleksander Šinigoj, ki je licenciran master trener NLP in avtor knjige Moč nezavednega uma, organizira 7-dnevno brezplačno spletno delavnico o hipnozi, ki bi vam lahko zelo koristila. 

Ste vedeli, da tudi Ilka Štuhec uporablja hipnozo pred vsako veliko tekmo in da je Sara Isakovič z uporabo hipnoze osvojila olimpijsko medaljo?

Če želite izvedeti več o tem, kako lahko tudi vi izkoristite hipnozo za doseganje svojih ciljev, kliknite tukaj in se pridružite.

Hipnoza je že več tisoč let ena najučinkovitejših tehnik za oblikovanje življenja po lastni želji. 

In zdaj, s pomočjo napredne tehnologije in praktičnih tehnik hipnoze in samohipnoze, lahko tudi vi dosežete popoln nadzor nad svojimi mislimi, dejanji in razmišljanjem.

Pomaga nam spremeniti vrednote, prepričanja in vedenje. Ko spremenite vedenje, boste spremenili rezultate, ki jih dobivate v življenju.

Hipnozo oz. samohipnozo že sedaj uporabljate tudi vi 24 ur na dan, vsak dan. Od trenutka, ko zjutraj vstanete, do trenutka, ko greste spat, imate številne misli in številne občutke. To, kar čez dan mislite, čutite, potem vpliva tudi na to, kakšno vedenje izvajate čez dan.

Številni uporabniki tehnik hipnoze pričajo o uspehih, ki so jih dosegli po načrtni uporabi hipnoze.

Hipnoza je odlično orodje, s katerim pomagamo sebi in drugim pri boljših odnosih.

“Glavni mejniki so nastali doma v odnosih. Lepše nam je. Predvsem sem bolj sproščen in se ne sekiram toliko, če gre kaj narobe. Vidim lepše stvari, znam tudi več pohvalit.” (Peter)

Hipnoza se odlično uporablja pri športu za dosego želenih rezultatov.

“Ko sem vsako noč vizualizirala svoj nastop na Olimpijskih igrah v Pekingu in si predstavljala, kako osvajam svojo medaljo. Takrat se sploh nisem zavedala, kako zelo sem vplivala na svoj podzavestni um, delala samohipnozo, programirala svojo podzavest na uspeh in na to, da sem si priplavala olimpijsko medaljo …” Sara Isakovič, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu 2018.

Hipnoza se uporablja pri poslu, rasti podjetja in prodaji.

“Vaša delavnica je bila Game Changer. S pomočjo tehnik sem v zelo kratkem času uspel narediti preboj na področju posla. V številkah to pomeni realizacija z 1,2 milijona evrov na 2,1 milijona evrov v enem letu ter na 8 milijonov evrov v treh letih.” (Robert)

Potopite se v raziskovanje te čudovite NLP (nevrolingvistično programiranje) tehnike, ki spreminja življenja, seveda na bolje.

Prva vsebina začenja že 14. maja 2024.

Srečanja potekajo vsak večer od 20.30 do 21.15 ure, ko boste spoznali novo tehniko hipnoze. 

Spoznali boste naslednja področja:

  1. Uvod v hipnozo in samohipnozo
  2. Hipnotični fenomeni in hipnotična stanja
  3. Struktura hipnoze in samohipnoze
  4. Praktičen primer indukcije
  5. Uporaba sider pri hipnozi in samohipnozi
  6. Sugestije za spremembo v hipnotičnem stanju
  7. Poglabljanje hipnoze in globoka trans stanja

Vsak dan boste prejeli nov izziv, ki bo zasnovan tako, da vas spodbudi k razmišljanju in predvsem k akciji.

7-dnevna delavnica je povsem neobvezujoča in brezplačna. Izkoristite priložnost, da pridobite nova znanja zase oz. da boste z njimi pomagali drugim povsem brezplačno.

Svoje mesto na 7-dnevnem brezplačnem spletnem hipnotičnem izzivu si zagotovite tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj