Kako pripraviti predstavitev svoje ideje?

Kako pripraviti predstavitev svoje ideje?

09. 04. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 10. april 2024, od 13.00 do 14.00 ure

Kraj: na spletu

Vsak posameznik ali podjetje bi moral imeti sestavljeno kratko predstavitev ali opis dejavnosti podjetja, ki bi jo delili s kupcidobavitelji in tudi investitorji. Za uspešno sodelovanje z dotičnimi poslovnimi deležniki, je pomembno kako predstavimo poslovno idejo. Za prepričljivo predstavitev je pomembna skrbna priprava. Pridobili boste praktične vaje in jasne napotke kako pričeti s postavitvijo predstavitve, kaj vključiti in kako predstaviti ciljni publiki.
Če se pripravljate na predstavitev vaše ideje pred komisijo je delavnica lahko za vas zelo koristna.

Kaj se boste naučili: 

  • Kako se lotiti priprave predstavitve ideje.
  • Struktura dobree predstavitve.
  • Kako narediti predstavitev dinamično in zanimivo.

Predavateljica: mag. Aleša Mihelič sodeluje pri projektu SIO - načrtuje, organizira in izvaja izobraževalne seminarje za startupe. Že vrsto let je mentorica različnim startupom. Njena poslovna pot se je začela s trženjem, organizacijo in izvedbo različnih dogodkov. V različnih oglaševalskih agencijah je bila vodja projektov za večje naročnike. Trenutno pa se največ ukvarja z idejami mladih idejnikov.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnosti Inkubatorja GEA College, v okviru operacije JR podporno okolje 2023 - 2025, so sofinanciran projekt s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj