Kako začiniti vaše poslovanje z elementi delovne sreče

Kako začiniti vaše poslovanje z elementi delovne sreče

02. 04. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 10. april 2024, ob 14.30 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Ljudje so najpomembnejša strateška prednost. Zato jih je v teh nepredvidljivih časih več kot potrebno postaviti v središče delovanja organizacij ter zanje ustvarjati pozitivno delovno izkušnjo in spodbudno delovno okolje. Zaposlenim je potrebno omogočiti, da se razvijajo in rastejo, se dobro počutijo, s sodelavci negujejo dobre odnose, se spoštujejo in si zaupajo.

Vabljeni na brezplačni spletni pogovor z naslovom: »Kako začiniti vaše poslovanje z elementi delovne seče«, ki bo potekal v sredo, 10. aprila 2024, ob 14.30 uri preko aplikacije ZOOM (https://us02web.zoom.us/j/89969867614).

Predsednica Društva kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice Mirjana Ivanuša-Bezjak bo gostila mednarodno certificirane managerke delovne sreče Katjo Potočnik, Mojco Perić, Majo Lončar in Petro Božič Blagajac.

Pogovarjale se bodo o tem, zakaj ljudi postaviti v središče delovanja organizacij in kako to narediti ob podpori koncepta delovne sreče.

Dotaknile se bodo tudi nekaterih aktualnih izzivov, s katerimi se soočajo HR-ovci, managerke delovne sreče pa bodo podelile nekaj nasvetov iz svoje prakse.

V pogovor se boste lahko vključili vsi prisotni v spletnem pogovoru.

Pogovor je brezplačen in bo trajal predvidoma 1,5h.

Dodatne informacije

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj