Pogovorni večer s Polono Štolfa, Nežo Mlakar in Anjo Bordon, Kamnik

Pogovorni večer s Polono Štolfa, Nežo Mlakar in Anjo Bordon, Kamnik

12. 03. 2024

Datum: 4. april 2024, med 17.00 in 20.00 uro

Kraj: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Vas zanima, kako iz nič ustvariti uspešno zgodbo?

Pridružite se na inspirativnem dogodku v KIKštarterju, kjer bodo gostili tri izjemne podjetnice, ki so s svojim delom, inovativnostjo in strastjo dosegli opazne uspehe v slovenskem in mednarodnem poslovnem prostoru:

  • Anja Bordon, ustanoviteljica in direktorica Gaia Naturelle: Pogovarjali se boste o Anjini poti od ideje do razvoja priznanega podjetja v industriji naravne kozmetike in prehranskih dopolnil. Anja bo delila svoje izkušnje in nasvete o tem, kako ostati zvest svoji viziji, kljub izzivom podjetniške poti.
  • Neža Mlakar, soustanoviteljica in direktorica La Popsi: Neža bo z vami delila zgodbo o La Popsi, inovativni znamki zdravih sladic, ki je osvojila srca domačih in tujih potrošnikov. Izvedeli bomo, kako je mogoče s kreativnostjo in zavzetostjo za zdrav življenjski slog ustvariti produkt, ki spreminja prehranjevalne navade.
  • Polona Stolfa, ustanoviteljica Zlate ptička: Polona vas bo popeljala skozi zgodbo Zlate ptičke, specializirane trgovine z ekološkimi izdelki in domačimi pridelki. Spregovorila bo o pomenu trajnosti in podpore lokalnim proizvajalcem v sodobnem poslovnem svetu.

Format dogodka:

Dogodek bo sestavljen iz krajših predstavitev gostij, ki bodo sledile skupni okrogli mizi in diskusiji z občinstvom. To bo priložnost za vse udeležence, da postavijo vprašanja, delijo mnenja in navežejo stike s podobno mislečimi posamezniki.

Zakaj se udeležiti?

  • Izvedeli boste, kako transformirati idejo v uspešen poslovni model.
  • Spoznali boste, kako premagovati ovire na podjetniški poti.
  • Priložnost za mreženje z drugimi podjetniki in podjetnicami.
  • Navdih in motivacija od uspešnih žensk v poslu.

Dogodek je brezplačen, zaradi omejenega števila mest pa je obvezna predhodna prijava.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj