eduTech konferenca 2024: Učitelji v poplavi izbire tehnologij, Kočevje

eduTech konferenca 2024: Učitelji v poplavi izbire tehnologij, Kočevje

05. 03. 2024

Datum: 27. marec 2024, od 8.45 do 14.45 ure

Kraj: Športna dvorana Kočevje

Vljudno vabljeni na eduTech konferenco 2024, ki bo potekala 27. marca 2024 v Športni dvorani Kočevje, organizirana s strani Podjetniškega inkubatorja Kočevje.

Konferenca, naslovljena "Učitelji v poplavi izbire tehnologij", bo združila odločevalce, ravnatelje, učitelje in zunanje organizacije, ki so gonilna sila inovativnega in sodobnega poučevanja v šolskih klopeh.
Gre za enodnevni dogodek, ki udeležencem omogoča premišljen in časovno učinkovit vpogled v predstavitve dobrih praks poučevanja, ki pogosto ostajajo skrite širši javnosti. Na "Poligonu tehnologij" pa boste imeli priložnost preizkusiti tehnološke inovacije, ki jih učitelji in mentorji že aktivno uporabljajo v izobraževalnem procesu.

Osredotočili se boste na vlogo učiteljev in šol, ki se vsakodnevno spopadajo z naraščajočo ponudbo tehnologij za izobraževanje. Nepregledne in nepreverjene ponudbe ter vedno večji pritisk na učitelje, da sprejmejo nove tehnologije, predstavljajo nevarnost negativnega odnosa do njihove uporabe.

Povezovanje z učitelji, izvajalci in nenehno iskanje dobrih praks nas je naučilo, kako pomembno je izpostaviti inovativne metode poučevanja. Te predstavljajo odlično motivacijo za učitelje, da lažje sprejmejo nove tehnologije pri poučevanju. Konferenca eduTech predstavlja okolje za prenos dobrih praks in praktični preizkus skrbno izbranih tehnologij, ki jih nekateri že aktivno uporabljajo v učilnicah.

Na konferenci bodo zbrali praktične primere, demonstracije različnih tehnologij, predstavnike šol, odgovorne za prihodnost svojih izobraževalnih institucij, fakultete kot izobraževalce učiteljev, odločevalce, podjetja in medije.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do 22. 3. 2024.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj