Obnova Ukrajine - priložnosti za slovensko gospodarstvo, Kranjska Gora

Obnova Ukrajine - priložnosti za slovensko gospodarstvo, Kranjska Gora

27. 02. 2024

Datum: 22. marec 2024, ob 10.00 uri

Kraj: Hotel Kompas, Kranjska Gora

Inštitut za strateške rešitve vas v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija in Veleposlaništvom Ukrajine v Sloveniji vabi, da se pridružite na prihajajočem dogodku z naslovom: »Obnova Ukrajine - priložnosti za slovensko gospodarstvo«.

Dogodek bo potekal v petek, 22. marca 2024 v Hotelu Kompas v Kranjski Gori, s pričetkom ob 10.00 uri in se bo zaključil v popoldanskih urah s kosilom in ogledom poletov v Planici.

Mednarodna skupnost je izjavila, da je pripravljena sodelovati pri prihodnjem gospodarskem okrevanju in rasti Ukrajine. Obnova in okrevanje Ukrajine predstavlja priložnost brez primere tako za Ukrajino kot za Evropo. Novo sprejeti instrument EU za Ukrajino je ključno orodje za izvajanje projektov v Ukrajini.

Pridružite se na razpravi o priložnostih slovenskega gospodarstva za sodelovanje pri obnovitvenih projektih v Ukrajini, kot tudi za oblikovanje novih partnerstev z ukrajinskimi partnerji.

Cilj dogodka je pomagati podjetjem razumeti, kakšne so njihove priložnosti pri obnovi in okrevanju Ukrajine. Udeleženci bodo slišali mnenja ukrajinskih, slovenskih in mednarodnih strokovnjakov.

Program bo objavljen v kratkem.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj