Podjetniški bralni klub, Domžale

Podjetniški bralni klub, Domžale

20. 02. 2024

Datum: 27. februar 2024, ob 18.00 uri

Kraj: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir, Domžale

Mreženje je pomemben del pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanje vezi podpornega okolja. Podjetja kot delodajalci in gospodarstveniki ter posamezniki se vse bolj zavedajo pomena sodelovanja z lokalno skupnostjo in podpornim okoljem, šolami ter ostalimi organizacijami. In prav zato na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale organizirajo dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub, v okviru katerega boste imeli priložnost navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem.

Izmenjava mnenj in pogledov so v tem digitalnem času prava redkost - če pa temeljijo na prebrani knjigi, pa še toliko bolj! Na srečanju se boste pogovarjali o tem, katere so naše notranje omejitve, ki nam v poslovnem svetu onemogočajo doseganje ciljev in predvsem preseganje teh ciljev ter samega sebe. V času digitalizacije in zelenega prehoda se od nas vsak dan zahteva nove in inovativne rešitve: kako omejujemo sebe pri iskanju prodornejših rešitev?

Povezali se boste skozi izmenjavo mnenj in pogledov glede podjetniških knjig in ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo. Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, ki predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost je pomembna in dragocena. Vzpostavljeni stiki in ohranjanje le-teh pa dragoceno, saj lahko izmenjujete svoje znanje, vzpostavljate nova sodelovanja in partnerstva. Delite svoje znanje in nudite podporo drugim. Stiki z ljudmi na različnih področjih prispevajo k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Vabijo vas, da si preberete knjigo R. Holiday: Ego je naš sovražnik ali vsaj pogledate obnovo, da se boste lažje povezovali skozi izmenjavo mnenj glede pomena našega ega kot ovire za razvoj in napredovanje v podjetništvu in nasploh.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj